H Brooke Shields έχει χιούμορ και μας το απέδειξε με την πιο αστεία selfie!

H Brooke Shields έχει χιούμορ και μας το απέδειξε με την πιο αστεία selfie!

Και το μέρος όπου επέλεξε να το κάνει, ήταν, αν μη τι άλλο… πρωτότυπο!

Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες των γυναικών που συνδυάζουν ομορφιά, εξυπνάδα και χιούμορ. Με λίγα λόγια, η Brooke Shields θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η τέλεια γυναίκα και φυσικά γι΄ αυτό την λατρεύουμε. Η αγαπημένη ηθοποιός είναι σίγουρη για τον εαυτό της και δεν διστάζει να τον τσαλακώσει, αλλά και να αυτοσαρκαστεί με κάθε ευκαιρία, όπως ακριβώς έκανε και την φορά αυτή.

rs 600x600-150123165543-600.brooke-shields-dentist


Η 50χρονη πια Brooke, επισκέφθηκε πρόσφατα τον οδοντίατρό της και βρήκε την ευκαιρία να μας δείξει το πιο μεγάλο της... χαμόγελο. Φορώντας ένα ειδικό μασελάκι, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό, χαρίζοντάς μας την πιο αστεία, αλλά και κάπως ανατριχιαστική, selfie που είδαμε τελευταία. Ως λεζάντα, έγραψε... ενθουσιασμένη: «Η νέα μου φωτογραφία τραβήχτηκε στον οδοντίατρο!!!!», ενημερώνοντάς μας για το που βρισκόταν.

Η διάσημη σταρ φαίνεται να μην έχει κανένα πρόβλημα με την εικόνα της και να είναι απόλυτα συμβιβασμένη με το χρόνο που περνά, απαλλαγμένη από κάθε σύνδρομο... καθωσπρεπισμού και αψεγάδιαστης εμφάνισης. Και φυσικά, ελπίζουμε να συνεχίσει κάπως έτσι και να μας δίνει απλόχερα το χιούμορ, αλλά και την θετική ενέργεια που διαθέτει. Ούτως ή άλλως, είναι λίγες οι περιπτώσεις των κυριών αυτών στον... πλανήτη Hollywood, οπότε και τις εκτιμούμε δεόντως.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος το φανταζόταν! Δείτε τι έκαναν οι σταρς για να ζήσουν πριν γίνουν... διάσημοι

Ποιος νοιάζεται για το κορμί; Η διάσημη ηθοποιός το ρίχνει στην πίτσα και το χαίρεται!