Μετά την απόλυτη κόλαση έρχεται η... ευτυχία: Ποια σταρ μας ξάφνιασε με τον αρραβώνα της;

Ερμιόνη Σαρρή
Μετά την απόλυτη κόλαση έρχεται η... ευτυχία: Ποια σταρ μας ξάφνιασε με τον αρραβώνα της;

Η διάσημη παρουσιάστρια χαμογελάει ξανά!

Μα τι ευχάριστα νέα είναι αυτά Δευτεριάτικα. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του και να ζει την απόλυτη ευτυχία, μόνο χαρά και κουράγιο μπορείς να πάρεις. Το 2008 δέχθηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπο της από έναν άγνωστο, που είχε βάλει ο πρώην σύντροφός της και τώρα ομολογεί πως είναι... πανευτυχής.

H Katie Piper το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε... αρραβωνιάστηκε. Ο καλός της και μπαμπάς της κορούλας τους, Richard James Sutton της χάρισε το πιο όμορφο μονόπετρο που έχει δει ποτέ στη ζωή της και φυσικά μας το αποκάλυψε.

photo 2katie

Λάτρης και αυτή των social media, ανέβασε μερικές φωτογραφίες με το καινούριο της... κόσμημα θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της. Έχει περάσει πολλά το κορίτσι αυτό και το μόνο που της αξίζει είναι να χαμογελάει συνεχώς. Ο μελλοντικός της σύζυγος και η κορούλα της την έχουν κάνει να ξεχάσει τις... πληγές της.

250B832800000578-2925565-image-m-5 1422210842829

Μπορεί να έχει ακόμη μερικές ουλές από την εφιαλτική επίθεση που είχε δεχτεί, αλλά καθόλου δεν την πτοεί. Όχι δε θα κρύψει τίποτα, γιατί δεν έχει να... κρύψει. Όλοι μας έχουμε μερικά σημάδια πάνω μας και πρέπει να τα αγαπήσουμε. Όπως είχε πει και στην τελευταία της συνέντευξη: «Όταν κοιτάζω στον καθρέφτη, οι ουλές μου δεν με ενοχλούν πια. Το μόνο που μου θυμίζουν είναι ότι είμαι πιο δυνατή από το άτομο που προσπάθησε να με βλάψει. Όλοι έχουμε ουλές, είτε στο σώμα είτε στην ψυχή. Την επόμενη φορά που θα κοιταχτείτε στον καθρέφτη, θα πρέπει να νιώσετε περήφανοι που είστε επιζήσαντες».

250962E300000578-2925565-image-m-24 1422195681595

Μπράβο βρε κορίτσι μας, μας έφτιαξες την εβδομάδα με τα νέα σου! Τέτοια θέλουμε να ακούμε και εμείς εδώ στα Juicy News να παίρνουμε μαθήματα... ζωής.

Διαβάστε ακόμα:

Miss Universe 2014: Η Ισμήνη Νταφοπούλου μάγεψε τους κριτές!

Ε όχι: Διάσημη ηθοποιός ανεβάζει selfie με photoshop και τα σχόλια πέφτουν βροχή