Χρόνια πολλά Ellen DeGeneres: 10 λόγοι που την αγαπάμε!

Χρόνια πολλά Ellen DeGeneres: 10 λόγοι που την αγαπάμε!

Μετράμε αντίστροφα και σας τους παρουσιάζουμε

Χρόνια πολλά Ellen DeGeneres! Mία από τις πιο εμβληματικές περσόνες της αμερικανικής τηλεόρασης σβήνει σήμερα τα 57 της κεράκια!

ellen-degeneres-oscars-2014-glinda-good-witch-gi

Έχει κερδίσει εκατομμύρια καρδιές, όχι μόνο Αμερικανών τηλεθεατών, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη. Η Ellen DeGeneres δεν ξεπετάχτηκε τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση, αλλά κόπιασε πολύ για να φτάσει ως εδώ και να κερδίσει απ' όλους την αναγνώριση.

Ούτε η ίδια δεν θα φανταζόταν ότι από πωλήτρια σε κατάστημα ηλεκτρικών, με ειδικότητα στις σκούπες, θα γινόταν μία super star.

ellen-de-generes

Όπως καταλαβαίνετε η Ellen είναι μία από τις πιο αγαπημένες μας παρουσιάστριες και ιδού οι λόγοι που την αγαπάμε ιδιαιτέρως:

10. Γιατί λατρεύει τη μητέρα της Μπέτυ Ντε Τζενέρις και διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν εμφανιστεί μαζί στην εκπομπή.

9. Γιατί έχει εκπληκτικό στυλ στο μαλλί της. Από το κοντό καρέ μέχρι το κοντό αγορίστικο δείχνει λαμπερή χωρίς να περνά ώρες μπροστά από τον καθρέφτη.

family1 1400330616

8. Γιατί διαχειρίζεται τα κουτσομπολιά με αξιοπρέπεια. Από την ημέρα που αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη και ότι παντρεύεται την Πόρσια Ντε Ρόσι δέχεται επίθεση, όμως η ίδια δεν δίνει συνέχεια στις κακές γλώσσες.

7. Γιατί χρησιμοποιεί την αναγνωρισιμότητά της για καλό σκοπό. Βρίσκεται πάντα δίπλα σε καμπάνιες κατά του bullying, υπέρ της ισότητας στον γάμο, κατά της λεκτικής βίας και φυσικά κατά της βίας στα ζώα.

Ellen-DeGeneres-group-Osc-011


6. Θέλει όλοι γύρω της να είναι ευτυχισμένοι.

5. Αγαπάει τα παιδιά, αλλά είναι ειλικρινής αποκαλύπτοντας ότι δεν θέλει να κάνει δικό της.

4. Αγαπάει τα ζώα και το αποδεικνύει σε σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται.

pizza-600x450

3. Γιατί όσο και να φέρνει σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους της, εκείνοι δεν της χαλούν χατήρι και της απαντούν σε ό,τι τους ρωτάει.

2. Γιατί είναι φίλη με τα μεγαλύτερα ονόματα της σόουμπιζ και κάθε συνέντευξή της την απολαμβάνουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο! Η ατζέντα της περιέχει ονόματα όπως της Μαντόνα, της Όπρα Γουίνφρεϊ, της Τζένιφερ Ανιστον, της Κόρτνει Φοξ, της Γκουϊνεθ Πάλτροου, της Μέγκαν Φοξ και της Σοφία Βεργκάρα.

1. Γιατί είναι αστεία! Το έξυπνο χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός δεν λείπει ποτέ από τη ζωή της- και την λατρεύουμε γιαυτό!

michelle-obama-ellen-degeneres

Δείτε στο παρακάτω video τις top στιγμές της από τις 1000 πρώτες εκπομπές της. Χρόνια πολλά Ellen!