Σκάνδαλο και μάλιστα... τριχωτό: Οι stars που δεν μας αρέσουν, καθόλου, με μούσι

Γωγώ Φούντα
Σκάνδαλο και μάλιστα... τριχωτό: Οι stars που δεν μας αρέσουν, καθόλου, με μούσι

Ποιος είπε ότι το μούσι δίνει γοητεία;

Δεν ξέρουμε αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά τον τελευταίο καιρό, υπάρχει μία γενικότερη τάση προς την... έντονη τριχοφυΐα! Και φυσικά δεν εννοούμε από την πλευρά των γυναικών-για όνομα του Θεού-αλλά από αυτή των αντρών η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων κυκλοφορούν ως μοναχοί στο Άγιον Όρος.

Για να την πούμε την αμαρτία μας, γιατί το ψέμα δεν το θέλουμε, οι περισσότερες γυναίκες, μόλις δουν μούσι ιερωμένου, σε συνδυασμό με το μελαγχολικό-δυναμικό βλέμμα με το οποίο συνοδεύεται συνήθως, έναν έρωτα τον παθαίνουν, μιας και σύμφωνα με έρευνες, το μούσι εμείς τα κορίτσια το αγαπάμε.

Τόσο πολύ μάλιστα, που stars τους οποίους λατρεύουμε και έχουμε θεούς, όταν τους δούμε με το μαγουλάκι πεντακάθαρο, μία απογοήτευση τη βιώνουμε. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο Bradley Cooper, ο οποίος μπορεί με τα γένια του να είναι το απόλυτο sex symbol, αλλά χωρίς αυτά, ίσως να μην είναι καν γοητευτικός!

bradley

Βradley συγνώμη αλλά σε θέλουμε με μούσι

Κι όμως, επειδή εμείς εδώ υπάρχουμε για να καταρρίπτουμε στάνταρς, μη σας πούμε και νόμους της φυσικής, αποφασίσαμε να κάνουμε μία μικρή αλλά πολύ κατατοπιστική λίστα, με όλους αυτούς τους διάσημους κυρίους που τους προτιμάμε χωρίς μούσι! Όχι ότι με μούσι είναι άσχημοι, αλλά μάλλον είναι τόσο ευλογημένοι από τη φύση, που ακόμη και φρεσκοξυρισμένοι να εμφανιστούν, δε χάνουν κανέναν πόντο από τη γοητεία τους. Ας πάμε να τους δούμε λοιπόν:

brad

Όταν έχεις το πρόσωπο και τις υπέροχες γωνίες του Brad Pitt, δεν πρέπει να το κρύβεις με τίποτα, πόσο μάλλον με τρίχες

george

George το μούσι σε μεγαλώνει. Sorry

david

O David έχει baby face και το μούσι δεν ταιριάζει. Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο, που είναι και απαράδεκτο

jake

Και ο Jake χάνει από το μούσι. Δεν ξέρουμε γιατί αλλά τον προτιμάμε άνευ

jon

Λοιπόν ενώ περιμέναμε ο Jon Hamm να μας αρέσει πολύ περισσότερο με μούσι, λόγω αρρενωπότητας βεβαίως βεβαίως, εμείς τον θέλουμε χωρίς. Δεν ξέρουμε ακριβώς το λόγο αλλά εμείς τον θέλουμε με την... ψιλή!

leo

Όχι όχι όχι! Το Leonardo τον θέλουμε χωρίς μούσι γιατί αυτόν ξέρουμε αυτόν αγαπάμε

justin

Νομίζουμε ότι ο Justin Theroux είναι καλύτερος χωρίς μούσι, παρόλο που υπέρ-τονίζει το... άρτια βγαλμένο του φρύδι! Τόσο καλή δουλίτσα ούτε η Aniston

michael

O Μichael o Fassbender είναι υπέροχος έτσι κι αλλιώς, αλλά νομίζουμε ότι το άκρως ανοιχτόχρωμο μουσάκι του, του αφαιρεί λίγο από την, έτσι κι αλλιώς, αναμφισβήτη γοητεία του

Διαβάστε ακόμη:

Η Gwyneth Paltrow σε κρίση... ειλικρίνειας: Δείτε τι αποκάλυψε

Τους τσακώσαμε: Το νέο ζευγάρι του Hollywood αναμένεται να προκαλέσει πανικό!

E άσε μας πια βρε κορίτσι μου: Η φωτογραφία που μας έκανε έξαλλους και δείτε γιατί