Πρώην VS νυν: Υπήρξαν κολλητές και τώρα είναι στα μαχαίρια για τον ίδιο άντρα

Γωγώ Φούντα
Πρώην VS νυν: Υπήρξαν κολλητές και τώρα είναι στα μαχαίρια για τον ίδιο άντρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην είναι απλά αηδιασμένη με αυτούς τους 2

Με το πέρασμα των χρόνων, έχουμε πια σιγουρευτεί: Η γυναικεία φιλία δεν είναι σαν την αντρική! Και τι εννοούμε με αυτό; Ότι δυστυχώς πολλές φορές ανάμεσα σε 2 γυναίκες, μπορεί να μπει η ζήλεια και ο φθόνος, κάτι που όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι και ότι καλύτερο! Και τι γίνεται όταν αυτή που νόμιζες κολλητή σου, σου κλέβει τον άντρα;

ninannikki-nikki-reed-banned-from-the-vampire-diaries-set-over-fears-nina-dobrev-will-walk

Η Nikki Reed λοιπόν, η οποία αυτή την περίοδο πετάει στους αιθέρες, καθώς μόλις αρραβωνιάστηκε με τον σέξι καλό της, Ian Somerhalder, ανήκει στην κατηγορία που αναλύσαμε παραπάνω, μιας και ούτε λίγο ούτε πολύ, τα έφτιαξε με το αγόρι της κολλητής της! Ο Ian, για να σας δώσουμε να καταλάβετε, τα είχε αρκετά χρόνια με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά Vampire Diaries, Nina Dobrev. To ακόμα πιο σκανδαλώδες βέβαια, είναι ότι η πρώην Nina και η νυν Nikki, ήταν οι καλύτερες φίλες, και μάλιστα, μαζί με τον τότε σύζυγο της Nikki, έκαναν όλοι μαζί παρέα!

nina-dobrev-and-ian-somerhalder

Τα πράγματα όμως για κάποιους δεν ήρθαν καλά, με αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες, η Nina να είναι αηδιασμένη για τον τρόπο με τον οποίο το ζεύγος Reed-Somerhalder εκμεταλλεύεται τη σχέση του, για την επαγγελματική του προβολή. Αυτό μάλιστα που έκανε έξω φρενών τη Nina, είναι το γεγονός ότι δε σταματούν να ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media από προσωπικές τους στιγμές, και όταν κάποιος δημοσιογράφος τους κάνει την παραμικρή ερώτηση, τους πιάνουν οι ντροπές.

ian-somerhalder-e-nikki-reed

Α όλα κι όλα. Η Nina έχει δίκιο. Αν και με ένα γρήγορο υπολογισμό που έχουμε κάνει, η σχέση αυτή δε νομίζουμε να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας. Συγνώμη αλλά δεν το βλέπουμε.

Διαβάστε ακόμη:

Τι δώρο έκανε η Μπαρμπαρίγου στη Φαίη Σκορδά;

Kαι ο Αποστόλης... χτενίζεται!

Η Κατερίνα Καινούργιου μας παρουσιάζει τους γονείς της!