Amal γι' αυτό σε αγαπάμε: Η αποστομωτική της απάντηση σε δημοσιογράφο

Ερμιόνη Σαρρή
Amal γι' αυτό σε αγαπάμε: Η αποστομωτική της απάντηση σε δημοσιογράφο

Αχ βρε George το καλύτερο κορίτσι διάλεξες...

Ένας γάμος της άλλαξε τη ζωή. Η Amal από τα δικαστικά έδρανα βρέθηκε ξαφνικά στα πρωτοσέλιδα και τα προσωπικά της φωτίστηκαν από τα φλας των δημοσιογράφων. Ερωτεύτηκε τον George Clooney, τον παντρεύτηκε-και πολύ καλά έκανε- και από τότε έχει χάσει την... ηρεμία της.

clooney-legs 3054310k

Όσο θυμόμαστε τον εαυτό μας, ενδιαφερθήκαμε λίγο για τα επαγγελματικά της-βοήθησε βέβαια και η επίσκεψή της στην Ελλάδα- , αλλά γενικώς το άγχος μας είναι τι φοράει και πώς τα πάει με τον κούκλο σύζυγό της. Και όμως η Amal Alamuddin δουλεύει ακόμη και μάλιστα οι επιτυχίες της στα δικαστήρια είναι... τρανές.

Και ενώ αυτή διαβάζει δικόγραφα και προσπαθεί να λύσει γρίφους, έρχεται ο δημοσιογράφος που θα την εξοργίσει. Η υπόθεση αφορούσε μία γενοκτονία στην Αρμενία και αυτός σκέφτηκε να τη ρωτήσει τι... φορούσε. Μα έλεος χρυσέ μου, και το θράσος έχει τα όριά του. Μπορεί όντως όλος ο γυναικείος πληθυσμός να θέλει να αντιγράψει το στιλ της-μήπως και βρεθεί ο δικός τους George-, αλλά αυτό ήταν κάπως... παρατραβηγμένο.

main.original

Η Amal όμως απτόητη, αφού του απάντησε αμέσως πως φοράει... Ede and Ravenscroft. Η συγκεκριμένη μάρκα σίγουρα είναι άγνωστη στο πλήθος, καθώς ασχολείται μόνο με τις στολές των δικαστών. Εεεε μα του χρειαζόταν. Δηλαδή, τι περίμενε να κάτσει να του αναλύσει ποιοι είναι οι αγαπημένοι της οίκοι και σχεδιαστές έξω από τη δικαστική αίθουσα; Το αστείο θα είναι βέβαια οι στολές αυτές να γίνουν τελικά της μόδας. Μη γελάτε, γιατί όλα τα έχουμε δει!

bulkImg

Μία από τις στολές που ράβει η εταιρεία Ede and Ravenscroft

Κάτι ήξερε ο George που σε διάλεξε(και εσύ βέβαια). Τα συγχαρητήριά μας!

Διαβάστε ακόμα:

Τόσο απλό ήταν; Η JLo μας αποκαλύπτει το μυστικό που την έχει κάνει τόσο... ακαταμάχητη

Γελάνε και οι πέτρες: Η διάσημη μαμά αντιγράφει την κόρη της με... αποτυχημένο τρόπο

Η πρώτη φωτογραφία της Βίκυς Καγιά μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της