Άσχημα νέα για τη μαμά Eva Mendes: Γιατί δεν έχει βγει από το σπίτι μετά τη γέννα;

Άσχημα νέα για τη μαμά Eva Mendes: Γιατί δεν έχει βγει από το σπίτι μετά τη γέννα;

Φήμες και για κρίση στη σχέση της με τον Ryan Gosling

The-Place-Beyond-the-Pines-Ryan-Gosling-Eva-Mendes

Μία από τις πιο ποθητές λατίνες του Hollywood, η Eva Mendes μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού έχει εξαφανιστεί από κάθε δημόσια εμφάνιση. Έχουμε να δούμε φωτογραφία της σχεδόν από τις 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα που ήρθε στη ζωή η μικρή Esmeralda, κάρπος του έρωτά της με τον Ryan Gosling και έτσι τα αμερικανικά media ανησυχούν για την πολύμηνη απουσία της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η νέα μαμά υποφέρει από επιλόχεια κατάθλιψη.
"Όπως όλα δείχνουν η Eva έχει μόνιμα πολύ κακή διάθεση, που προήλθε από την εγκυμοσύνη. Έχει τόσο έντονες αλλαγές στη διάθεσή της που κανείς δεν μπορεί να είναι δίπλα της και να την βοηθήσει".

Σκηνή από την ταινία Τhe Place Beyond the Pines στην οποία το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε.


Μερίδα δημοσιεύματων μιλάει και για κρίση στη σχέση της με τον Gosling..."Tη μία του στέλνει μηνύματα με video της κόρης τους και την άλλη δεν του απαντάει στα τηλέφωνα. Έχουν πολύ συχνούς καβγάδες και παρά το γεγονός πως ο 34χρονος ηθοποιός κάνει ότι μπορεί να βοηθήσει την 40χρονη Mendes -ακόμα και με την συμβουλή κάποιου ειδικού- εκείνη είναι αρνητική για τώρα".

gosling10f-2-web

Ελπίζουμε η όμορφη πρωταγωνίστρια να το ξεπεράσει και να επιστρέψει γρήγορα στις λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί δίπλα στον Ryan Gosling.

Διαβάστε ακόμη:

Η σύζυγος του Patrick Dempsey τον χώρισε για τον πιο απίστευτο λόγο: Διαβάστε τον!