Eπιτέλους: Ο Sean Penn αποκαλύπτει αυτό που όλοι περιμέναμε για τη Charlize Theron

Γωγώ Φούντα
Eπιτέλους: Ο Sean Penn αποκαλύπτει αυτό που όλοι περιμέναμε για τη Charlize Theron

Δεν μιλάει συχνά, αλλά όταν αποφασίσει να το κάνει τα λέει όλα

To ότι ο Sean Penn και η Charlize Theron είναι ένα από τα πιο όμορφα, ερωτευμένα, σέξι και ταλαντούχα ζευγάρια του Hollywood είναι γνωστό. Αν μας ρωτάτε είναι και ένα από τα πιο αναπάντεχα, μιας και ενώ ταιριάζουν πολύ, δεν θα περιμέναμε ποτέ αυτοί οι 2 να κάνουν μία ομορφιά!

2523CEC500000578-0-image-a-45 1422463348902

Παρόλο λοιπόν, που το ζεύγος αυτό, έχει δημοσιοποιήσει το δεσμό του ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο, τόσο ο Sean όσο και η Charlize, δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση σχετική κι έτσι εμείς έχουμε μείνει με την απορία σχετικά με τα σχέδιά τους και με το τι σκοπεύουν να κάνουν στο μέλλον. Θα το πάρεις το κορίτσι επιτέλους Sean μου;

Ε λοιπόν ο Sean αποφάσισε να μιλήσει και να κάνει αποκαλύψεις που θα συνταράξουν το Hollywood: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να ξαναερωτευτώ. Θέλω να πω πως είμαι 53 οπότε μου φαινόταν αδύνατο να μου ξανασυμβεί. Κι όμως, νιώθω τόσο ευτυχισμένος και ερωτευμένος. Είναι τρομερό το πόσο ανώτερο συναίσθημα είναι να αγαπάς κάποιον και να νοιάζεσαι γι' αυτόν. Με κάνει να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος», είπε.

msg-125364594948-3

Mε την πρώτη του σύζυγο Madonna

Kαι συνεχίζει κάνοντας τη δήλωση που όλοι περιμέναμε: «Εννοείται ότι θα ήθελα να ξαναπαντρευτώ! Είμαι ερωτευμένος με μία γυναίκα και το σπίτι μου είναι εκεί όπου είναι η καρδιά μου», είπε σχετικά με την μόνιμη πια μετακόμισή του στο Los Angeles. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις 2 πρώην συζύγους του, Madonna και Robin Wright, με την οποία έχει και 2 παιδιά, διευκρινίζοντας ότι μπορεί με τη βασίλισσα της pop οι σχέσεις του να είναι άψογες, όχι όμως και με την μάνα των παιδιών του.

Sean-Penn-et-Robin-Wright-en-2007 portrait w858

Mε τη δεύτερη σύζυγό του Robin Wright

Ε να. Κάτι τέτοια μαθαίνουμε και στενοχωριόμαστε. Αν και πιστεύουμε ότι όταν αναλάβει δράση η Charlize, η κατάσταση θα εξομαλυνθεί. Το καλό που του θέλει!

Διαβάστε ακόμη:

Η Salma Hayek ολόγυμνη στη νέα της ταινία (φωτογραφίες)

Amal γι' αυτό σε αγαπάμε: Η αποστομωτική της απάντηση σε δημοσιογράφο

Η Angelina φταίει για όλα: O star χώρισε τη σύζυγό του, τα έφτιαξε με νεότερη και...