Αλήθεια τώρα; Η Jennifer Lawrence δεν είναι τελικά τόσο cool όσο το παίζει

Γωγώ Φούντα
Αλήθεια τώρα; Η Jennifer Lawrence δεν είναι τελικά τόσο cool όσο το παίζει

Αν ψάχνατε ένα λόγο για να την αντιπαθήσετε, σας τον έχουμε

Κοίτα να δεις που αυτό το κορίτσι, την Jennifer Lawrence εννοούμε, είναι όλο εκπλήξεις και φροντίζει πάντα να μας αιφνιδιάζει. Και ενώ μέχρι σήμερα, κατάφερνε να μας εντυπωσιάζει θετικά, τώρα τελευταία, ίσως επειδή έχει ερωτευτεί, κάνει την μία μπαρούφα-χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη για ευνόητους λόγους- μετά την άλλη.

1389635270 chris-martin-gwyneth-paltrow-zoom

O Chris με τη Gwyneth

Ε όχι βρε Jennifer μου, από εσένα συγκεκριμένα δεν περιμέναμε τέτοια κατινίστικα και γυναικουλίστικα πράγματα. Διότι αν είναι αλήθεια αυτό που μάθαμε, λυπούμαστε αλλά είσαι εντελώς κομπλεξική! Η είδηση λοιπόν έχει ως εξής: Η Lawrence σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι σε φάση αγανάκτησης καθώς ο Chris Martin δε λέει να πάρει απόφαση να χωρίσει και επισήμως με τη Gwyneth Paltrow (να βγει το διαζύγιο εν ολίγοις). Οπότε, μιας και τελικά όλες κρύβουμε την κακή εκδοχή της γυναίκας μέσα μας, και τη βγάζουμε σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις, η διάσημη ηθοποιός είπε να αναλάβει δράση.

dzhennifer lourens i nikolas xolt pokupayut dom f9ca85a5

H Jennifer με τον Nicholas

Αποφάσισε λοιπόν, να κάνει τον Chris να ζηλέψει προκειμένου εκείνος να σκεφτεί πιο σοβαρά να κόψει επαφές με την Paltrow. Και τι έκανε το... μαμούνι; Μα φυσικά άρχισε να στέλνει μηνύματα, ερωτικού περιεχομένου βεβαίως βεβαίως, στον πρώην της Nicholas Hoult, με την ελπίδα να το ανακαλύψει ο Chris και να γίνει έξαλλος. Όπως φυσικά καταλαβαίνετε, για να το έχουμε μάθει εμείς, μάλλον ο Martin to ξέρει εδώ και καιρό.

jennifer-lawrence-800

H Jennifer με τον Chris

Παρόλα αυτά, η Jennifer, του ξεκαθάρισε, ότι εφόσον είναι ακόμα παντρεμένος με τη Gwyneth, έχει κι εκείνη το δικαίωμα να βγαίνει και με άλλους άντρες-το κλασικό ζήτημα περί αποκλειστικότητας-κάτι που σημαίνει ότι είναι ελεύθερη να μιλάει και με τον Ηoult και με το συμπρωταγωνιστή της στο Hunger Games, Liam Hemsworth. Mόνο που οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν αισθάνεται τίποτα απολύτως για το πρώην αγόρι της εν αντιθέσει με εκείνον που μάλλον... ψήνεται αρκετά για μία επανασύνδεση.

1415305597 liam-hemsworth-jennifer-lawrence-zoom

Kαι η Jennifer με τον καλό της φίλο Liam Hemsworth

Ειλικρινά, αν όλα αυτά είναι αλήθεια, η Lawrence μόλις έπεσε στην εκτίμησή μας. Jennifer πρόσεξε! Λυπήσου τουλάχιστον την καρδιά που πας να... τσαλαπατήσεις.

Διαβάστε ακόμη:

H απάντηση της Ναταλίας Γερμανού σε σχόλιο θαυμαστή της ότι μοιάζει στην... Καινούργιου!

Ακομπλεξάριστη η Star Hellas: «Εχω κυτταρίτιδα και ρυτίδες!»

Περιμένει το παιδί του νυν, αλλά είναι κολλημένη με τον πρώην: H star ζει ένα δράμα!

Ο Αλέξης Τσίπρας φιγουράρει ως "Man of the Week" πασίγνωστου διεθνούς περιοδικού!