Κι όμως! Δεν είναι η Britney Spears, αλλά η μητέρα άλλης πασίγνωστης σταρ!

Κι όμως! Δεν είναι η Britney Spears, αλλά η μητέρα άλλης πασίγνωστης σταρ!

Η ομοιότητά τους απλά… τρομακτική!

Σίγουρα αν απομονώναμε τη φωτογραφία αυτή από το χρόνο που περνά, θα πιστεύαμε πως βλέπουμε την αγαπημένη Britney Spears να ποζάρει. Ή έστω, θα θεωρούσαμε πως αντικρίζουμε τη μητέρα της, μιας και η ομοιότητα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποιο μέλος της γνωστής οικογένειας, αλλά για την μητέρα μιας άλλης διάσημης τραγουδίστριας που ξεκίνησε την καριέρα της περίπου παράλληλα με την αγαπητή Britney, και δεν είναι άλλη από την Jessica Simpson.

252D72DC00000578-0-image-a-122 1422595068519 1


Η διάσημη σταρ και μανούλα, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πρόσφατα, μια παλιά οικογενειακή φωτογραφία, όταν η ίδια και η αδερφή της, Joe, ήταν ακόμα μικρά κοριτσάκια και η μητέρα τους, Tina Simpson... φτυστή η ποπ σταρ. Και φυσικά, δεν είναι μόνο δική μας αυτή η ιδέα, αφού και η ίδια η Jessica το σχολίασε στη λεζάντα που έβαλε κάτω από την φωτογραφία.

Η οικογένεια Simpson πολλά χρόνια αργότερα

252DE01E00000578-0-image-m-124 1422595113015


Συγκεκριμένα, η 34χρονη τραγουδίστρια ανέφερε: «Όταν η μητέρα μου έμοιαζε με την Britney Spears και ο πατέρας μου με τον Troy Aikman». Πάντως, μπορεί να μην έχουν την ίδια μητέρα, όμως οι πορείες τους στη μουσική ξεκίνησαν με αρκετά ίδιο τρόπο, αφού άρχισαν να κυνηγούν τα όνειρά τους ως έφηβες, καταφέρνοντας να μείνουν στο προσκήνιο μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε ακόμη:

Μας κάνει πλάκα; Η Elle Macpherson είναι το μοντέλο που... δε γερνάει

H μεγάλη αλλαγή για την Jennifer Aniston έρχεται! Θα κάνει όντως την έκπληξη;