DWTS5: Η νίκη της Μορφούλας Ντώνα και όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες

Ερμιόνη Σαρρή
DWTS5: Η νίκη της Μορφούλας Ντώνα και όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες

Τα social media πήραν φωτιά από τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων

Όσο υπάρχει λόγος, θα υπάρχει και ο χορός...

Με αυτή τη φράση μας καληνύχτισε η Δούκισσα Νομικού και η αυλαία του Dancing with the Stars 5 έκλεισε για ακόμη μία φορά. Νικητές του παιχνιδιού ανακηρύχθηκαν η Μορφούλα Ντώνα και ο παρτενέρ της Ρίχαρντ. Τόσο η Μορφούλα, όσο και η Ειρήνη Παπαδοπούλου εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες μέσα από τις 3 χορογραφίες που μας χόρεψαν και το κοινό τις αποθέωσε.

Οι κριτές είχαν να πουν τα καλύτερα και όπως ήταν φυσικό η συγκίνηση τους ήταν έκδηλη, καθώς μετά από 14 live δεν είχαν να αντιμετωπίσουν δύο εν δυνάμει χορεύτριες, αλλά δύο πραγματικά ταλέντα χορού. Μπορεί η μία να σήκωσε το κύπελλο και η άλλη όμως, όπως είπαν θεωρείται ως ισάξια... νικήτρια.

Από μία τόσο γιορτινή όμως βραδιά, ήταν αδύνατο να απουσιάζουν τα... social media. Από το πρωί όλοι οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν μαζί μας τις τελευταίες τους προετοιμασίες και μας ενημέρωναν ακόμη και τα τελευταία λεπτά πριν από το τέλος του σόου για το πώς τα περνάνε. Πολλές φιλίες γεννήθηκαν άλλωστε μέσα σε αυτές τις 14 εβδομάδες και το κλίμα ήταν ιδιαίτερο ευχάριστο. Γέλια, κλάματα, τραυματισμοί και... δεκάρια είναι οι λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν τα dwts5.

Λίγα λεπτά πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έστειλε το τελευταίο της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. Με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη και την αγάπη τους.

FullSizeRender

Και η Νικολέτα Καρρά όμως δεν ξέχασε να βγάλει τη δική της selfie την ώρα του live με τον αγαπημένο της φίλο, Χρήστο Σπανό. Ο ηθοποιός πάλι με τη σειρά του μας έδειξε, πως η Μαρία Ηλιάκη και ο Κώστας Μαρτάκης είναι... φοβεροί.

Fullkarra
mariailiakidasnc

Και ενώ όλα τελείωσαν, η νικήτρια Μορφούλα Ντώνα επέστρεψε στο σπίτι της και ευχαρίστησε με το δικό της μοναδικό τρόπο όλους όσους τη στήριξαν. Από τη φωτογραφία δε γινόταν να λείπει το έπαθλο και ο αγαπημένος της... σκύλος.

morfoulainstalasta

Συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλους και dwts6 σε... περιμένουμε στις οθόνες μας με μεγάλη αγωνία! Ποιοι λέτε να είναι τα νέα επόμενα αστέρια χορού;

Διαβάστε ακόμα:

Τελικός DWTS5: Δείτε το backstage των τελευταίων ημερών λίγο πριν το μεγάλο φινάλε!

Δούκισσα Νομικού: Τι φόρεσε η παρουσιάστρια στον τελικό του DWTS5;

Υστερία, εμμονές και χαμηλή αυτοεκτίμηση: Τι έχει πάθει η Gwyneth Paltrow;