H είδηση της ημέρας: O πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς φτάνει στο τέλος του;

Γωγώ Φούντα
H είδηση της ημέρας: O πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς φτάνει στο τέλος του;

Και ο λόγος μάλλον δεν είναι καθαρά προσωπικός

Αν κάτι σημάδεψε τη χρονιά που έφυγε, δεν ήταν ούτε οι πτώσεις αεροπλάνων, ούτε οι πολιτικές εξελίξεις και οι επιθέσεις τζιχαντιστών, αλλά ένας διάσημος γάμος ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη. Εντάξει όταν λέμε ότι σημάδεψε τη χρονιά, το λέμε και περιπαικτικά, μιας και ήταν πρωτοφανές το ενδιαφέρον για το διάσημο αυτό ζεύγος.

1399900379 george-clooney-amal-alamuddin-zoom

Αναφερόμαστε φυσικά στους George Clooney και Amal Alamuddin, για τους οποίους ακούστηκε μία είδηση, την οποία και καλή δε λες. Σύμφωνα λοιπόν με κάποια δημοσιεύματα, το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα-κιόλας-μιας και διαφωνεί στο ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας-η Amal είναι γυναίκα καριέρας δεν έχει χρόνο για πάνες και μπιμπερό-κάτι που φυσικά την αποτρέπει από το να συνοδεύει τον καλό της στις λαμπερές του υποχρεώσεις ως σωστή σύζυγος.

george-amal-1024

Και πάνω που νομίζαμε ότι η Amal είναι μαχήτρια και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι και το αντικείμενό της άλλωστε, η πρόσφατη εναντίωσή της σε έναν άντρα ονόματι Dogu Perincek, ο οποίος αρνείται τη γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους κατά τη διάρκεια του Ά Παγκοσμίου Πολέμου, και ο οποίος φυσικά δικάστηκε γι' αυτή του τη δήλωση, έχει προβληματίσει.

george-clooney-amal-alamuddin-civil-ceremony-venice

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κρίνουν φασιστική τη συμπεριφορά της κυρίας Clooney, μιας και ο άνθρωπος αυτός δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να εκφράσει μία γνώμη, κάτι που φυσικά επιτρέπεται από την ελευθερία του λόγου. Παρόλα αυτά, η Amal ηγείται της ομάδας κατά του Perincek ζητώντας να καταδικαστεί για το «έγκλημά» του, το οποίο στην προκειμένη είναι ότι είπε απλά αυτό που πιστεύει.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο George δε θα χαρεί καθόλου με το κατόρθωμα αυτό της συζύγου του, μιας και η ιδεολογία του δεν θα του επέτρεπε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο. Λέτε να είναι αυτό το τελειωτικό χτύπημα στο γάμο τους; Παιδιά ψυχραιμία και καθίστε να τα βρείτε πολιτισμένα παρακαλούμε.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος νοιάζεται για τα Oscar; Η Angelina Jolie έλαβε τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της

Μας κοροϊδεύουν; Διάσημο ζευγάρι ήταν στα μαχαίρια και τώρα είναι στα... μέλια

Κρίμα: Η φωτογραφία της Kate Winslet που «ξεσήκωσε» θύελλα αντιδράσεων