Ζέτα Μακρυπούλια – Δούκισσα Νομικού: «Χωράνε» και οι δύο στο ίδιο κανάλι;

Ζέτα Μακρυπούλια – Δούκισσα Νομικού: «Χωράνε» και οι δύο στο ίδιο κανάλι;

Τώρα που τελείωσε το "Dancing with the stars" η Δούκισσα Νομικού θα προετοιμάζει την επόμενή της κίνηση. Η παρουσιάστρια μας είπε "αντίο" βουρκωμένη και όλα δείχνουν πως σιγά σιγά θα πρέπει να δει τι θα γίνει στο μέλλον. Κι αυτό όχι μόνο γιατί το σόου χορού έλαβε τέλος, αλλά γιατί και το "Ολα Μπιπ" του Θέμου Αναστασιάδη διανύει τον τελευταίο του χρόνο στο κανάλι του Αμαρουσίου. Το συμβόλαιό της λήγει και πλέον η Δούκισσα πρέπει να κάνει τα επόμενά της βήματα στο χώρο.

Σύμφωνα με τις φήμες, νέα δεδομένα πέφτουν στο τραπέζι και μένει να μάθουμε αν τελικά θα ανανεώσει τη συνεργασία της με το κανάλι.

Και βέβαια, πλέον συζητιέται και ένα ακόμα σενάριο. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά οι φήμες που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να επιστρέφει στον ANT1. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει δηλώσει ότι θα την ήθελε πίσω, ενώ εμμέσως πλην σαφώς την ίδια γνώμη έχει και ο Γιάννης Λάτσιος.

Τίποτα μέχρι στιγμής δε μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Δούκισσα, όπως και να έχει, θα ακολουθήσει τον πιο σωστό για εκείνη δρόμο!