Tι το θες κουκλίτσα μου το playback; Η star έγινε ρεζίλι και ψάχνει... τρύπα να κρυφτεί!

Tι το θες κουκλίτσα μου το playback; Η star έγινε ρεζίλι και ψάχνει... τρύπα να κρυφτεί!

Φωνή δεν έχει;

Και ξαφνικά ανεβαίνει στη σκηνή. Αρχίζει να λικνίζεται υπό τους ήχους της μουσικής κι εκεί ξεκινά να... υποδύεται την τραγουδίστρια. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι κάμερες την "συνέλαβαν" να ανοιγοκλείνει το στόμα της και μάλιστα αρκετές φορές να χάνεις και τους στίχους. Μάταια προσπαθούσε να σώσει το κακό με το μικρόφωνο το οποίο είχε 'κολλήσει' στα χείλη της.

Η Mariah Carey δεν έχει ακούσει και λίγα τους τελευταίους μήνες. Η ίδια προσπαθεί να κρατηθεί στα πόδια της, αλλά τα δημοσιεύματα δεν την αφήνουν σε ησυχία. "Εχασε τη φωνή της", "η Μariah αποτελεί παρελθόν" και άλλου τέτοιου είδους σχόλια την έχουν επηρεάσει πολύ (ή μήπως όχι;).

mariah-carey-we-belong-together-siik-remix

Απτόητη είναι η διάσημη τραγουδίστρια, καθώς σε μία ακόμη εμφάνισή της μας απέδειξε ότι βρίσκεται πολύ μακριά από τον παλιό-καλό τηςεαυτό. Η νέα της γκάφα έγινε στο "Jazz and Blues Festival" στην Τζαμάϊκα, όπου και φρόντισε να "κοροϊδέψει" το κοινό τραγουδώντας ξανά playback.

Μάλιστα η διάσημη τραγουδίστρια έχει προγραμματίσει δεκαοκτώ συναυλίες, με πρώτη αυτή στο Caesar's Palace, στο Las Vegas. Mariah σύνελθε γιατί δε σε βλέπουμε καλά....