Τα «πήρε» κανονικότατα: Δείτε πώς εξαγρίωσε ο Jay Z την Beyoncé

Ερμιόνη Σαρρή
Τα «πήρε» κανονικότατα: Δείτε πώς εξαγρίωσε ο Jay Z την Beyoncé

Όχι καλέ μου, έχεις θράσος

Τελευταία φορά που διαβάσαμε τα νέα τους, τους αφήσαμε αγαπημένους και μονιασμένους. Γάμος όμως είναι αυτός και πάντα κρύβει μία έκπληξη. Τη μία μέρα ξυπνάς μέσα στα κέφια και τις ζουζουνιές και την επόμενη παρακαλάς ο καλός σου να έχει φύγεί ήδη από το σπίτι, όταν θα χτυπήσει το ξυπνητήρι σου. Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει και με το αγαπημένο μας ζευγάρι.

Και αφού όλα ήταν καλά-λέμε εμείς τώρα- Beyoncé και Jay Z, σύμφωνα με τη nydailynews.com, είπαν να ακολουθήσουν την τελευταία μόδα διατροφής και να πάνε σε ένα εστιατόριο με... σούσι. Από ότι φαίνεται, όμως ο ράπερ της το έβγαλε κάπως ξινό, αφού κατά τη διάρκεια όλης της βραδιάς κοίταζε το... κινητό του και αυτή όλο και... φόρτωνε. Ένα βλέμμα χίλιες λέξεις.

030215113423 3399

Αυτή όλο και τον κοίταζε αγριεμένα και αυτός όλο και... χάζευε. Μα καλά και αυτός, τι κοίταζε με τόση αφοσίωση, το χρηματιστήριο ή τα likes του στο instagram; Να έχεις τέτοιο θηλυκό απέναντί σου και να ασχολείσαι με τούτο το πράγμα.Όχι γλυκιέ μου, κανένας άντρας δε θα στο συγχωρέσει.

tumblr nj5iwyZdj01tguoxuo4 540 zpsbf46bf54

Πώς να μην χτυπήσουν κόκκινο τα νεύρα της; Είμαστε γυναίκες και σε καταλαβαίνουμε. Να τρέχει από το πρωί ως το βράδυ και αντί να της πεις μία γλυκιά κουβέντα, εσύ να την αγνοείς για τα διαδικτυακά σου νέα;

Λυπούμαστε Jay Z, αλλά εδώ σου δίνουμε φάουλ!

Διαβάστε ακόμα:

Συγνώμη που τις πάει; Διάσημη ηθοποιός ταξίδεψε μόνο(!) με... 12 βαλίτσες

Πότε απέκτησε η star πλούσιο... στήθος; Μυριζόμαστε πλαστική επέμβαση! (φωτός)

Oυάου!Η νέα μαμά Mila Kunis έχασε τα κιλά, είναι σέξι & μας το δείχνει με καυτό ντεκολτέ!