Πού πας καλή μου; Με ψηλοτάκουνα και κολάν η σταρ στο... ζωολογικό κήπο!

Βιβή Αγγελάκη
Πού πας καλή μου; Με ψηλοτάκουνα και κολάν η σταρ στο... ζωολογικό κήπο!

Έλεος πια...


Έχει χαρακτηριστεί «ιδιαίτερη περίπτωση» και αυτή την εκκεντρικότητά της, όχι μόνο δεν τη κρύβει αλλά κάθε φορά κάνει τα πάντα για να μας την αποδεικνύει. Τι κι αν έγινε μάνα, οι συνήθειες της και η καθημερινότητά της δεν άλλαξε σε τίποτα!

Και ενώ μια καθημερινή βόλτα στο ζωολογικό κήπο για πολλές από εμάς θα φάνταζε κάτι απλό και χαλαρό, για την Kim Kardashian και το σύζυγό της θεωρείται κάτι πολύ επίσημο...

254182F300000578-0-image-m-16 1422833902674

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το αγαπημένο ζεύγος, αποφάσισε να περάσει ποιοτικό χρόνο με την κορούλα τους , North και θέλοντας να την ευχαριστήσουν την πήγαν, όπως όλα τα παιδάκια της ηλικίας της, στο ζωολογικό κήπο στην Glendale της Arizona.Όμως, μιλάμε για την Kim Kardashian και τον Kanye West, οι οποίοι δεν είναι συνηθισμένοι γονείς και αυτό μπορείτε κάλλιστα να το καταλάβετε από τις εμφανίσεις τους και τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

PicMonkey Collagekim


Η 34χρονη star επέλεξε για αυτή την οικογενειακή στιγμή στο ζωολογικό κήπο, κάτι απλό: Ένα δερμάτινο σούπερ εφαρμοστό κολλάν που τόνιζε τις διάσημες καμπύλες της και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες στιλέτο, που έδεναν με ένα λουράκι στον αστράγαλο. Το όλο look της ολοκληρωνόταν με ένα ζευγάρι μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου. Από την άλλη, ο 37 ετών σύζυγός της ακολούθησε την ενδυματολογική επιλογή της Kim και φόρεσε ένα δερμάτινο παντελόνι αρκετά στενό.

25483FAF00000578-0-image-a-2 1422918698255


Η οικογένεια εθεάθη να παρακολουθεί τους κύκνους στη λίμνη... ενώ τρυφερό ήταν το στιγμιότυπο με την μικρή North να χαϊδεύει ένα κατσικάκι.

Θυμάστε την κόρη της Rachel και του Ross από τα Friends; Δείτε πώς είναι σήμερα

Χαμός στο Epsilon! Ποιες γνωστές παρουσιάστριες συζητούν για καθημερινή εκπομπή;