Συγνώμη η Kendall Jenner μας κοροιδεύει; Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε τι εννοούμε

Γωγώ Φούντα
Συγνώμη η Kendall Jenner μας κοροιδεύει; Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε τι εννοούμε

Κρίμα, και νομίζαμε ότι διέφερε λίγο

Αν είστε από εκείνους που έχετε βαρεθεί να βλέπετε τα μέλη της οικογένειας Kardashian, μαζί με τους παρατρεχάμενους, να ξεχνούν να φορέσουν ακόμη και τα απαραίτητα, το θέμα αυτό είναι σίγουρο ότι δε σας αφορά! Πριν βιαστείτε βέβαια να μας... απορρίψετε, να σας ενημερώσουμε ότι δε θα σας δείξουμε για ακόμη μία φορά την Kim ολόγυμνη, δυστυχώς πλέον δεν αποτελεί είδηση αυτό, αλλά λέμε να ασχοληθούμε με την πιο glamorous, όμορφη και καλλίγραμμη αδερφή, Kendall Jenner.

Λοιπόν μετά λύπης διαπιστώνουμε ότι η Kendall πολύ σύντομα θα καταστρέψει τη λαμπρή καριέρα που πάει να χτίσει στο χώρο του modeling, σίγουρα όχι με αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα, αλλά τουλάχιστον με σωστές επιλογές. Και αφού έχουμε πει ότι το έχει, και είναι ένα βήμα πιο μπροστά από το... βούρκο της υπόλοιπης οικογένειας, πάει και φωτογραφίζεται για το περιοδικό LOVE και εμείς μένουμε κάγκελο.

B9Bhf7pIYAI XjJ.jpg large

Ο λόγος είναι το τεράστιο στήθος της 19χρονης, το οποίο ομολογουμένως βλέπουμε για πρώτη φορά. Όχι δεν εννοούμε ότι είδαμε το στήθος της Kendall για πρώτη φορά-είναι της γνωστής οικογενείας θυμάστε;-αλλά ότι για πρώτη φορά βλέπουμε τα ιδιαιτέρως φουσκωμένα προσόντα της!

Μην είναι photoshop; Mην έκανε αυξητική; Το μυστήριο θα λυθεί μέσα στις επόμενες ώρες όπου και θα βγουν νέες της φωτογραφίες από κάποια ψώνια που θα κάνει κρατώντας τον καφέ της. Καλά για την Kim τα σχόλια είναι πλέον περιττά. Άντε να κρύψει όλες αυτές τις φωτογραφίες από τη North η οποία από μία ηλικία και μετά μοιραία θα συνειδητοποιήσει ποια είναι η μαμά της. Αν και την έχουμε ικανή να κορνιζάρει όλες αυτές τις φωτογραφίες και να κοσμεί το σαλόνι της.

Διαβάστε ακόμη:

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου πιο fit από ποτέ! Δείτε τις φωτό που ανέβασε στο Instagram

Η ώρα της εκδίκησης: Λίγoυς μήνες μετά το χωρισμό τους, η star βρήκε νέο (πιο hot) αμόρε!

Η Κim Kardashian τα... πέταξε πάλι όλα!