Ουάου! Καλέ πόσο απλοί μπορεί να είναι τελικά οι Bradgelina;

Ερμιόνη Σαρρή
Ουάου! Καλέ πόσο απλοί μπορεί να είναι τελικά οι Bradgelina;

Πιο θνητοί... πεθαίνεις!

Μπορεί να ασχολούμαστε σε καθημερινή βάση με τους celebrities, αλλά συνήθως μας απασχολούν με τα τερτίπια τους. Χωρισμοί, γάμοι και γεννήσεις είναι στα φόρτε τους τον τελευταίο καιρό, μέχρι που φτάσαμε στο σημείο να ξεχάσουμε πως κάπου εκεί μέσα υπάρχουν και κάποιες... φιλίες.

Χειμώνας είναι ακόμη και μάλλον δεν είμαστε οι μόνοι που μόλις πέσει το φως του ήλιου κλειδωνόμαστε στα σπίτια μας. Καλή παρέα να υπάρχει και το ξημέρωμα μας βρίσκει δίπλα στο τζάκι με μπόλικο κρασί. Καλέ, το ίδιο κάνουν και οι σταρς. Μη νομίζετε καλά είναι τα ξενύχτια σε ακριβά εστιατόρια, αλλά ο Brad Pitt και η Angelina Jolie προτιμούν να κάθονται στο σπιτάκι τους και μάλιστα με την καλύτερη παρέα.

angelina-jolie-4-768

Το διάσημο ζευγάρι πέρασε μία υπέροχη βραδιά με ένα άλλο εξίσου διάσημο και αγαπημένο ζευγάρι, την Eva Mendes και τον Ryan Gosling. Η μαγική τετράδα μαζεύτηκε στο σαλόνι των Bradgelina και γέλασε μέχρι... δακρύων. Άλλωστε η Eva είναι μία από τις μεγαλύτερες φαν της Angelina και μόνο με τη σκέψη της μάζωξης αυτής, ήταν πανευτυχής. Εννοείται πως και η μικρή Esmeralda βρήκε τον «παράδεισό» της ανάμεσα στα τόσα παιδιά του σπιτιού. Τι να την έκαναν τη νταντά άλλωστε;

Eva-MendesRyan-Gosling

Αχ βρε παιδιά, να μέναμε λίγο πιο κοντά να κανονίζαμε κάτι όλοι μαζί.

Διαβάστε ακόμα:

H είδηση της ημέρας: O Johnny Depp δεν είναι πια εργένης! Πότε & πού έγινε ο γάμος;

H Paris Hilton «έχασε» το στήθος της μέσα σε... 48 ώρες! Θα μας τρελάνει;