Η Fka Twigs είναι η καταστροφή του: Δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Pattinson

Ερμιόνη Σαρρή
Η Fka Twigs είναι η καταστροφή του: Δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Pattinson

Robert πού θα φτάσεις;

Η έννοια καψούρης νομίζουμε πως πλέον έχει πάψει να χαρακτηρίζει τον Robert Pattinson και τον έρωτά του για την Fka Twigs. Τον είδαμε να κάνει τα πάντα για αυτή την κοπέλα, να τα ακούει από τους φίλους τους και αυτός ακάθεκτος να της χαρίζει... φιλιά.

Και καλά κάνει το αγόρι και έχει γυρίσει την ένταση στο... φουλ, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να βάλει λίγο... στοπ. Το έχει παρακάνει και τα καμπανάκια της τσέπης του έχουν αρχίσει και χτυπάνε δυνατά. Και αν κάθεστε, να σας ενημερώσουμε πως κάποτε ο τραπεζικός του λογαριασμός μετρούσε εκατομμύρια δολάρια.

Φήμες θέλουν τον ηθοποιό να έχει μείνει πλέον ταπί και ψύχραιμος εξαιτίας της νέας του αγαπημένης. Το υπέρογκο ποσό που εισέπραξε από του Twilight έχει γίνει... ατμός. Λένε πως η μεγάλη αιτία του όλου αυτού κακού είναι η Fka και μόνο. Τα ταξίδια και η πολυτελής ζωή του, τον έχει φέρει ένα βήμα πριν από την οικονομική καταστροφή.

rs 560x415-141209103901-1024-rob-pattinson-fka-twigs-miami-beach.jw.12914 1

Το θαύμα που περιμένει ο Robert βρίσκεται στον οίκο Dior και στην αναμενόμενη συνεργασία τους. Αν το deal κλείσει, ίσως και αυτός σιγά σιγά πάρει τα πάνω του. Αν δεν κλείσει...; Τα σχόλια δικά σας!

Διαβάστε ακόμα:

Aυτές τις φωτογραφίες πρέπει να τις δείτε: Πώς ήταν η Shakira στην εφηβεία της;

Είναι σέξι και μας...αρέσει:H Μαρία Ηλιάκη αναστάτωσε τα social media με τη φωτογραφία της