Kim η... προδότρα: Για ποιο λόγο η οικογένειά της, της γυρίζει την πλάτη;

Γωγώ Φούντα
Kim η... προδότρα: Για ποιο λόγο η οικογένειά της, της γυρίζει την πλάτη;

Λυπούμαστε αλλά της άξιζε

Η αλήθεια είναι ότι και γλυκούλα δεν τη λες, βασικά τη λες bitch με όλη τη σημασία της λέξης-δεν τη γράφουμε στα ελληνικά για να μη μας παρεξηγήσετε-αλλά πιστεύαμε ότι το άτομο αυτό θα έχει ένα-δύο θετικά στοιχεία, και κάποιες αδυναμίες ή έστω αξίες στη ζωή της.

bruce-jenner-transition-splash-02

Αλλά τελικά, η Kim Kardashian δεν έχει το Θεό της! Διότι εκεί που ολόκληρη η οικογένεια, δεν είχε πει κουβέντα για την περιβόητη αλλαγή φύλου του Bruce Jenner, εκείνη βγήκε και μίλησε ανοιχτά, δηλώνοντας ότι τον στηρίζει. Όπως αντιλαμβάνεστε, η υπόλοιπη φαμίλια τα πήρε στο κρανίο, γιατί είχαν κάνει μία, ας την πούμε ομερτά, ότι δεν θα ειπωθεί τίποτα απολύτως, μέχρι τη στιγμή που θα το ανακοινώσει ο ίδιος μέσω... reality show (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ)!!!

Η Κim βέβαια, θεωρεί ότι δεν έκανε τίποτα κακό και ότι απλά προσπάθησε να δείξει το πόσο γλυκιά είναι και πόσο αγαπάει την οικογένειά της. Οι κακές γλώσσες βέβαια λένε, ότι η ίδια θεωρεί ότι είναι το πρώτο όνομα στην... μαρκίζα, και ότι θα πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να την ευγνωμονούν αντί να την κράζουν που απλά τους δίνει λίγη από τη λάμψη της!

Ζούμε για τη στιγμή όπου θα βγει show που όλες οι αδερφές, μαζί και η μαμά Kris θα μαλλιοτραβιούνται μέχρι τελικής πτώσεως.

Διαβάστε ακόμη:

Η Fka Twigs είναι η καταστροφή του: Δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Pattinson;