Grammys 2015: Τα καλύτερα, τα χειρότερα, οι βαρετές εμφανίσεις & η πιο αμήχανη στιγμή!

Grammys 2015: Τα καλύτερα, τα χειρότερα, οι βαρετές εμφανίσεις & η πιο αμήχανη στιγμή!

Όλα όσα είδαμε και φέτος στα περιζήτητα βραβεία της αμερικανικής μουσικής!

rs 634x1024-150208200138-634-beck-acceptance-kanye-grammys.jw.2815
658ee 1328716
rs 1024x759-150208194441-1024.Paul-McCartney-Rihanna-Kanye-West-Grammy-Awards.ms.020815
rs 1024x759-150208180420-1024.madonna-grammys2

Η φετινή απονομή των πιο λαμπερών βραβείων της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας κατάφερε να διχάσει. Τη στιγμή που τα media μιλούσαν για ένα 4ωρο σόου με ενδιαφέρουσες μουσικές συνευρέσεις πάνω στη σκηνή, το κοινό που παρακολουθούσε από το σπίτι έδειχνε να βαριέται (κρίνοντας από τον απαράμιλλα αυστηρό διαδικτυακό κόσμο του Twitter).

Ευτυχώς, όμως, που στη ζωή μας έχουμε τον αμφιλεγόμενο και διασκεδαστικό Kanye West, ο οποίος κατάφερε σε ένα δευτερόλεπτο να χαρίσει διάπλατα χαμόγελα στους καλοντυμένους του Staples Center.

Ο κύριος Kardashian (θα μας επιτρέψετε να τον λέμε και έτσι) αποφάσισε να γίνει ακόμα μια φορά άτακτος όταν τη στιγμή που ο δημοφιλής τραγουδιστής Beck παραλάμβανε το βραβείο του. Ο Kanye έκανε αναπαράσταση το κακό αστείο, που είχε κάνει στην Taylor Swift σε παλιότερα βραβεία Mtv και προς στιγμής παγώσαμε όλοι. Θυμάστε όταν της πήρε μέσα από τα χέρια το μικρόφωνο για να πει πως το βραβείο της έπρεπε να πάει στη Beyonce; Ε, αυτό πήγε να κάνει και στον Beck... που, όμως, κατάλαβε την πλάκα, γέλασε και δεν έδωσε συνέχεια!


Φυσικά, η αντίδραση της Bey και του Jay Z στο στιγμιότυπο ήταν η καλύτερη στιγμή της βραδιάς με το κοντινό πλάνο του σκηνοθέτη στα πρόσωπά τους να γίνεται viral σε όλο τον κόσμο...


Φεύγοντας από τον Kanye, σας πηγαίνουμε κατευθείαν στο κομμάτι των live εμφανίσεων.

Η 57η τελετή των βραβείων άνοιξε εντυπωσιακά και δυνατά με την εμφάνιση των AC/DC... για να μας ρίξει στα πατώματα λίγη ώρα μετά η μικροκαμωμένη και πάντα κουραστική (σόρι) Ariana Grande.

Λίγο αργότερα παρακολουθήσαμε την -γιατί με μισούν όλοι;- Jessie J σε ένα ανατρεπτικό (και δυστυχώς αδιάφορο) ντουέτο με τον Tom Jones.

Στις καλύτερες live εμφανίσεις της βραδιάς συγκαταλέγονται ο πάντα μελωδικός Ed Sheeran, ο αγαπημένος όλων, Pharrell Williams, που έφυγε με το βραβείο Best Solo Pop Performance για το Happy, ο Hozier που τραγούδησε το αγαπημένο μας, Take Me To Church και τέλος το ντουέτο του Adam Levine (Μaroon 5) με την Gwen Stefani, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα ένα δυναμικό comeback (που δεν ήρθε ούτε χτες το βράδυ).

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς η μία και μοναδική Rihanna μαζί με τον Kanye West και το "σκαθάρι" Paul McCartney τραγούδησαν το νέο τους hit, FourFiveSeconds και ξεσήκωσαν την αίθουσα... (ευτυχώς για την παρουσία τους γιατί είχαμε και εμείς κάτι να περιμένουμε μέχρι τα ξημερώματα)!


Τελευταία και όχι τυχαία αφήσαμε τη βασίλισσα της ποπ, Madonna, η οποία ενώ στο κόκκινο χαλί απογοήτευσε τους πάντες με την εμφάνιση "αποτυχημένη ισπανίδα ταυρομάχος" τελικά τα πήγε λίγο καλύτερα κρεμασμένη στα 56 της χρόνια με σύρματα πάνω από τη σκηνή. Ναι, το απολαύσαμε και αυτό!

rs 634x987-150208203007-634.Sam-Smith-Grammy-Awards-Winner.2.ms.020815

Απόλυτος νικητής της βραδιάς δεν ήταν άλλος από τον Sam Smith, που έφυγε, κρατώντας τέσσερα βραβεία και για τα οποία δήλωσε από το πόντιουμ: "Θέλω να χαρίσω τα βραβεία σε αυτόν που μου πλήγωσε την καρδιά πέρσι. Εξαιτίας του κέρδισα τέσσερα Grammy". Γιατί σε όλα υπάρχει και η θετική πλευρά των πραγμάτων!


Βραβεία έλαβαν ακόμη η Beyonce για το Drunk In Love, η Rihanna με τον Eminem για το Monster, ενώ για να ξέρεις τι να ακούς στο replay από σήμερα τραγούδι της χρονιάς αναδείχτηκε το Stay With Me του Sam Smith.

Αποφασίσαμε πως από όλα τα στιγμιότυπα της βραδιάς αξίζει να δεις την ερμηνεία του Chandelier από τη Sia για αυτό πάτησε play στο video που ακολουθεί...

Ραντεβού του χρόνου!

Διαβάστε ακόμη:

Grammys 2015: Οι 6 πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί