Με τον άντρα της αδερφής σου χριστιανή μου; Θα «χυθεί αίμα» στη διάσημη οικογένεια

Γωγώ Φούντα
Με τον άντρα της αδερφής σου χριστιανή μου; Θα «χυθεί αίμα» στη διάσημη οικογένεια

Ε όχι αυτό πάει πολύ

Είναι κάποια άτομα και κάποιες προσωπικότητες, από τις οποίες περιμένεις τα πάντα! Και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε από το καλύτερο μέχρι το χειρότερο. Και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, το βασίλειο πάει... σόι, με αποτέλεσμα, άπαξ και είναι ελαττωματική η οικογένεια, να μην υπάρχει σωτηρία για κανένα μέλος.

Ε το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα δυσλειτουργικής οικογένειας όπως καταλαβαίνετε, είναι η οικογένεια Kardashian, για την οποία έχουμε καταλήξει ότι... δεν έχει απολύτως κανένα θετικό, εκτός βέβαια αν πάρουμε ως θετικό ότι δεν έχει ακόμα σκοτώσει τον Rob και την Khloe που έχουν βγει λίγο πιο μπόλικοι και χαμηλών τόνων.

jhckjg

Α και τώρα που είπαμε Κhloe, το κορίτσι αυτό το χαμηλών τόνων, ανέβασε το Σάββατο μία φωτογραφία στο Instagram, η οποία ομολογούμε ότι μας αιφνιδίασε και μας έκανε να απορήσουμε. Η Khloe, λοιπόν, διακρίνεται καθαρά με ένα λευκό μπουρνούζι να έχει μόλις πάρει το μπάνιο της φορώντας κατακόκκινο κραγιόν και βλεφαρίδα κάγκελο, κάτι που μας παραξένεψε, αλλά μπροστά σε αυτό που ακολούθησε θα ευχόμασταν να ήταν μόνο το έντονο μακιγιάζ το πρόβλημα.

Πίσω από την Khloe λοιπόν, ξεπρόβαλλε, με μία πετσέτα τυλιγμένη στα επίμαχα για να καλύπτει τη... γύμνια του, ο Scott Disick! Βασικά αν δεν καταλάβατε, ο άντρας της αδερφής της Kourtney! Μάλιστα, πόζαρε στο φακό όλο νάζι, σα να μη συμβαίνει τίποτα! Βρε παιδιά την Kourtney που είναι και λεχώνα δεν τη σκέφτεστε; Πάτε καθόλου καλά; Αλλά από την άλλη, για τους Kardashians μιλάμε.

Διαβάστε ακόμη:

Η Αραβανή «απαντά» -με τον τρόπο της- στα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό!

Ποιος ασχολείται με τους νικητές; Ένα ήταν το γεγονός που επισκίασε τα πάντα στα Grammys

Κρίμα: Η τρομακτικά αδύνατη σιλουέτα της star ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα Grammys