Kαλά ακούσαμε; H οικογένεια Jolie-Pitt ετοιμάζεται να καλωσορίσει το νέο της μέλος

Ερμιόνη Σαρρή
Kαλά ακούσαμε; H οικογένεια Jolie-Pitt ετοιμάζεται να καλωσορίσει το νέο της μέλος

Και αισίως φτάνουμε τα 7 παιδιά

Τόσο ο Brad Pitt όσο και η Angelina Jolie αγαπάνε πολύ τα παιδιά. Το σπίτι τους είναι γεμάτο από παιδικές φωνές και αυτοί αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν για να είναι μαζί τους. Είναι πολύ στοργικοί γονείς και πολλές φορές έχουν δηλώσει, ότι θέλουν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν με αξίες και... απλότητα.

Μπορεί να είναι άνθρωποι της καριέρας, αλλά εδώ και χρόνια μας αποδεικνύουν πως δε θα την έβαζαν με τίποτα πάνω από την οικογένειά τους. Το τελευταίο, λοιπόν, ταξίδι της Angie ως πρέσβειρα καλής θελήσεως της ξύπνησε για ακόμη μία φορά το μητρικό της ένστικτο.

brangelina-whole-fam-no

Ο μικρός Moussa από τη Συρία κέρδισε την καρδιά της και φυσικά η ίδια σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον... υιοθετήσουν. Της προσέφερε μία μεγάλη αγκαλιά, όταν αυτή δάκρυσε και τότε η Angie έπεσε στα... πατώματα για χάρη του. Η ιστορία του δίχρονου αγοριού εννοείται πως μεταφέρθηκε στα αυτιά του Brad Pitt και το ζευγάρι σκέφτεται πολύ σοβαρά την επόμενή του κίνηση.

e39b7284cf01e4677d1b87429edcdc47

Μπράβο βρε παιδιά, χαιρόμαστε πολύ για εσάς. Σίγουρα ο Moussa θα γίνει πολύ ευτυχισμένος στην οικία σας. Με το καλό, λοιπόν!

Διαβάστε ακόμα:

Καλέ κάτι σου ξέφυγε! Διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με σκισμένο... φόρεμα

Η μικρή Harper θα περάσει «δύσκολα»: O μπαμπάς David Beckham τελικά δεν είναι τόσο cool