Μας κορόιδευαν κανονικότατα. Tι γίνεται με Gwyneth Paltrow και Chris Martin τελικά;

Ερμιόνη Σαρρή
Μας κορόιδευαν κανονικότατα. Tι γίνεται με Gwyneth Paltrow και Chris Martin τελικά;

Τελικά ξέρουν να κρύβονται πολύ καλά

Πριν από περίπου ένα χρόνο έσκασε η βόμβα του χωρισμού τους. Μπορεί η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin να κοιμούνται εδώ και πάρα πολλούς μήνες σε ξεχωριστά κρεβάτια, αλλά η σχέση τους ακόμη και τώρα μας... φλέγει. Μα τι τώρα, 10 χρόνια γάμου μπορούμε να τα περάσουμε στο ντούκου; Εννοείται πως όχι.

227634BB00000578-2947072-image-a-1 1423588504415

Και εκεί που πιστεύαμε, πως το ζεύγος είναι χώρια εδώ και 12-13 μήνες, όλα ξαφνικά κατέρρευσαν στο μυαλό μας. Η ηθοποιός από το 2012 είχε αγοράσει ένα καινούργιο σπίτι και μόλις ένα χρόνο(μπορεί και λίγους μήνες) μετά... μετακόμισε με όλα της τα συμπράγκαλα. Και αν κάπως μπερδευτήκατε με τις χρονιές και τα γεγονότα, ας κάνουμε μία μικρή επανάληψη. Ο χωρισμός ανακοινώθηκε το Μάρτιο του 2014, ενώ το ζευγάρι από ότι φαίνεται είχε τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους ήδη από το 2013. Χμμ, μα πραγματικά πώς τα καταφέρατε να μας ξεγελάσετε όλους; Μα κανένας δαιμόνιος δημοσιογράφος ή παπαράτσι να μην αποκαλύψει το μυστικό σας; Βέβαια αυτό δεν εμπόδισε στιγμή τον Chris από το να στέκεται δίπλα στην οικογένειά του και να είναι ένα σωστό πρότυπο πατέρα.

197716B9000005DC-2884788-image-m-24 1419330312903

Η ίδια μάλιστα την εποχή εκείνη ήταν πολύ μπερδεμένη και χρειάστηκε να πάρει ακόμη και τα «φώτα» του φίλου της και συναδέλφου της Johnny Depp. Χωρισμένος και αυτός βλέπετε και η ηθοποιός βρήκε ευκαιρία να μάθει πώς διαχειριζόταν τη νέα του ζωή και την αντίδραση των παιδιών του μέσα σε αυτό χωρισμό.

Όχι, τίποτε άλλο βρε παιδιά, θα έχουμε καμία επανασύνδεση και πάλι θα μας... «παίξετε». Και εντάξει το χωρισμό σας καταλαβαίνουμε πως δε θέλατε να βιαστείτε να τον ανακοινώσετε, γιατί η ζωή έχει δείξει πως έχει και τις εκπλήξεις της, αλλά αν τουλάχιστον αν τα ξαναβρείτε (όλα τα έχουμε δει σε αυτή τη ζωή) τουλάχιστον ενημερώστε μας... εγκαίρως. Άλλωστε και οι συναντήσεις σας δεν είναι και λίγες τον τελευταίο καιρό. Να τα λέμε και αυτά!

Διαβάστε ακόμα:

Στα χνάρια της Zellweger; Η Uma Thurman «μεταλλάχθηκε» ή είναι ιδέα μας;

Η Miranda Kerr δε μας πείθει ότι είναι ευτυχισμένη: Η νέα της εμφάνιση που προβλημάτισε