Oυπς! Η δήλωση της Miranda Kerr που θα κάνει έξαλλους όλους τους άντρες (αλλά και εσάς)

Oυπς! Η δήλωση της Miranda Kerr που θα κάνει έξαλλους όλους τους άντρες (αλλά και εσάς)

Μην τα λες αυτά καλή μας Miranda

Κακά τα ψέματα, η Miranda Kerr είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στο Hollywood. Νομίζετε τυχαία περπατούσε τόσα χρόνια στα catwalks της Victoria's Secret; Όχι βέβαια! Το κορίτσι διαθέτει αγγελικό πρόσωπο και απίστευτο κορμί. Εκτός από αυτά τα δύο, διαθέτει και κάτι άλλο σημαντικό και φυσικά εννοούμε το... μυαλό! Η Kerr ξέρει πώς να προκαλεί (με τον τρόπο της πάντα) και να στρέφει διαρκώς τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.


Και πάνω που είχαμε καιρό να την απολαύσουμε σε κάποια φωτογράφισή της, η Kerr επιτέλους εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar Australia πιο κούκλα από ποτέ. Μα καλά, δε θα μεγαλώσει ποτέ; Τα χρόνια περνάνε και πραγματικά δεν την αγγίζουν!

2569BECC00000578-2948747-image-m-2 1423640200289

Η πρώην σύζυγος του Bloom είπε να δώσει τροφή για σχολιασμό με τις πιπεράτες δηλώσεις της. Συγκεκριμένα σημείωσε πως απολαμβάνει απίστευτα την περίοδο αυτή που είναι μόνη της, καθώς βγαίνει παράλληλα με πολλούς. Και συνεχίζει: «Αν δεν είσαι με κάποιον τότε είναι ΟΚ να βγαίνεις με τον έναν και με τον άλλον!».

Γεια σου ρε Miranda με τα ωραία σου. Τη στιγμή που δεκάδες γυναίκες είναι μόνες και ψάχνουν απεγνωσμένα σύντροφο εσύ δηλώνεις πως βγαίνεις σωρηδόν με άντρες. Με αυτά που δηλώνεις πώς να μην κάνεις έξαλλο και το αντρικό φύλο; Πόσο μάλλον αυτούς με τους οποίους αυτό το διάστημα συναναστρέφεσαι... Πόσοι να είναι άραγε;

Διαβάστε ακόμα

Η Miranda Kerr δε μας πείθει ότι είναι ευτυχισμένη: Η νέα της εμφάνιση που προβλημάτισε