Demi Moore- Orlando Bloom: Να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας;

Ερμιόνη Σαρρή
Demi Moore- Orlando Bloom: Να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας;

Ένα μεγάλο μπράβο όμως και στη Jennifer Aniston!

Και λίγο πριν γιορτάσουμε τη ημέρα των Ερωτευμένων, η νέα βόμβα των celebrities ήρθε και προσγειώθηκε στον... υπολογιστή μας. Φωτογραφίες ντοκουμέντα ενός νέου μεγάλου έρωτα( θα λέγαμε εμείς) βγήκαν στην επιφάνεια και δε σας κρύβουμε, πως ήταν μία μεγάλη έκπληξη για εμάς(ας πούμε τώρα).

Η Demi Moore έχει μία αδυναμία στους μικρότερους άντρες και από ότι φαίνεται μένει πιστή στις προτιμήσεις της όσα χρόνια και αν περάσουν. Μπορεί ο πρώην σύντροφός της και μεγάλος της έρωτας, Ashton Kutcher να ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Mila Kunis και της κορούλας τους, και αυτή όμως ήρθε η ώρα να δεχθεί τα βέλη του έρωτα ξανά. Ο 38χρονος Orlando Bloom ήρθε και της άλλαξε τη μέρα, αφού οι δυο τους εντοπίστηκαν να διασκεδάζουν και μάλιστα με μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους.

DEMI-MOORE-and-Orlando-Bloom-with-TALLULAH-WILLIS-Out-in-Los-Angeles-31

Και αν η σχέση αυτή... πετύχει, κουμπάρα φανταζόμαστε πως θα είναι η προξενήτρα της υποθέσεως, Jennifer Aniston. Σε αυτήν τα οφείλουν όλα, αφού είχε την ιδέα της συνάντησης (και του προξενιού) και τελικά οι δύο ηθοποιοί τα... βρήκαν. Και για να καταλάβετε το πόσο ταιριάζουν οι δυο τους, ξεκίνησαν μαζί yoga ενώ έχουν στα σκαριά και το πρώτο τους ταξίδι στην Ινδία. Τόσο ταιριαστοί δηλαδή.

DEMI-MOORE-and-Orlando-Bloom-with-TALLULAH-WILLIS-Out-in-Los-Angeles-33

Εμείς τι να πούμε παραπάνω, μακάρι το «γλυκό» να δέσει και να δούμε όχι απλά τους δυο τους αλλά και τους 4 (Justin Theroux ακούς;) να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

DEMI-MOORE-and-Orlando-Bloom-with-TALLULAH-WILLIS-Out-in-Los-Angeles-23
DEMI-MOORE-and-Orlando-Bloom-with-TALLULAH-WILLIS-Out-in-Los-Angeles-16

Διαβάστε ακόμα:

Καλέ τρομάξαμε: Δείτε τη Mel C χωρίς μακιγιάζ και photoshop και... συμπονέστε την!

Έλεος πια: Η κίνηση της star που μας έκανε έξαλλους