Valentine’s Day 2015: Οι Έλληνες celebrities γιόρτασαν την ημέρα των Ερωτευμένων

Ερμιόνη Σαρρή
Valentine’s Day 2015: Οι Έλληνες celebrities γιόρτασαν την ημέρα των Ερωτευμένων

Δείτε τι πόσταραν χθες στα social media

Χθες ήταν η ημέρα των... Ερωτευμένων και όλοι οι έλληνες celebrities μοιράστηκαν μαζί μας τις απόψεις τους για τον φτερωτό Θεό. Κάποιοι προτίμησαν να ποστάρουν μία φράση όλο νόημα, κάποιοι άλλοι μας έδειξαν το άλλο τους μισό ενώ οι πιο τυχεροί της ημέρας έλαβαν πολύτιμα... δώρα.

Δείτε, λοιπόν, τι ανέβασαν χθες στα social media και ερωτευτείτε ακόμη περισσότερο

Αντώνης Ρέμος: Καλύτερο δώρο νομίζουμε πως δε θα μπορούσε να του προσφέρει η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, καθώς ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου έφερε στη ζωή την κορούλα τους και καρπό του έρωτά τους. Να σας ζήσει και να είναι η ζωή της γεμάτη από... αγάπη και υγεία.

FullSizeRenderemos dc1c9

Σάκης Ρουβάς: Ένας ακόμη τραγουδιστής που όταν μιλάει για τον απόλυτο έρωτα, δεν αναφέρεται μόνο στη γυναίκα της ζωής του Κάτια Ζυγούλη, αλλά σε όλη του την οικογένεια. Ο Σάκης ανέβασε χθες στα social media μία οικογενειακή φωτογραφία και μας έδειξε τι εστί πραγματικός... έρως.

FullSizeRenderouvas 518da

Μαριέττα Χρουσαλά: Η όμορφη μανούλα λίγο πριν φέρει στη ζωή και το δεύτερο παιδάκι της , μας έδειξε όλο χαμόγελο το κατακόκκινο τριαντάφυλλο που τις προσέφερε ο σύζυγός της Λέοντας Πατίτσας.

FullSizeRendermarietta cad33

Σίσσυ Χρηστίδου: Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ποσταρε χθες στο instagram πως «Love is all you need» δείχνοντας μας πόσο σημαντική είναι η... αγάπη. Και ποιος άνθρωπος που αγαπά και αγαπιέται δεν είναι ευτυχισμένος άλλωστε;

FullSizeRendersissy 64f77

Κατερίνα Καινούργιου: Μπορεί η παρουσιάστρια το πρωί του Σαββάτου να ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να γίνει... νονά, χθες το βράδυ όμως δέχθηκε την τρυφερή αγκαλιά του αγαπημένου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και μία ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα. Το χαμόγελό της τα λέει όλα. Το Κατερινάκι πλέει πελάγη ευτυχίας.

FullSizeRenderkainourgiou ac6f6

Δούκισσα Νομικού: Η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς η όμορφη Δούκισσα μέσα από την τελευταία της φωτογραφία μας επιβεβαίωσε πως είναι φουλ ερωτευμένη με τον... Δημήτρη Θεοδωρίδη. Μπορεί ο φωτογραφικός φακός να τους είχε τσακώσει αρκετές φορές σε κοινές τους εξόδους, αλλά κανείς από τους δύο δεν το είχε παραδεχθεί μέχρι χθες. Πάντως τα παιδιά οφείλουμε να πούμε πως είναι πολύ ταιριαστά.

IMG 7336dutc 0b40e

Διαβάστε ακόμα:

Η πιο γλυκιά photo της ημέρας: Η Χρηστίδου και οι γιοι της στο χιονισμένο μπαλκόνι τους

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει χιούμορ και μας το αποδεικνύει μέσα από το Instagram