«The Voice 2»: Τι θα δούμε στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα;

«The Voice 2»: Τι θα δούμε στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα;

Η μεγάλη στιγμή επιτέλους έφτασε!

Το «The Voice 2» επιτέλους κάνει τη μεγάλη πρεμιέρα που περιμέναμε εδώ και καιρό, με τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Κουινέλη να είναι πανέτοιμοι να κάτσουν στην θέση των κριτών. Επιτέλους, η ώρα έφτασε για το ξεκίνημα ενός ακόμα μαγευτικού μουσικού ταξιδιού, μέσα από την... προπόνηση νέων και φρέσκων φωνών από τους ίδιους τέσσερις coaches που είδαμε και την περσινή σεζόν.


Η σύσταση του σόου θα παραμείνει σχεδόν η ίδια, αφού οι κριτές και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, παραμένουν στις θέσεις τους, ενώ η διαδικασία θα ακολουθήσει και πάλι την ίδια, γνωστή σε όλους μας σειρά της επιλογής των ομάδων και στη συνέχεια των battles μεταξύ τους.

Το μόνο διαφορετικό στοιχείο που θα δούμε, είναι οι τέσσερις βοηθοί των κριτών, που θα είναι επίσης γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Οι προετοιμασίες προβλέπονται έντονες στη συνέχεια αυτή του σόου, και έτσι οι coaches θα έχουν την βοήθειά τους για να προπονήσουν την ομάδα τους στο βέλτιστο βαθμό. Έτσι, θα δούμε ως βοηθό του Αντώνη Ρέμου, τον Χρήστο Δάντη, της Δέσποινας Βανδή, τον Γιάννη Βαρδή, της Μελίνας Ασλανίδου, τον Γιώργο Παπαδόπουλο και του Σταβέντο, τον Γιάννη Γιοκαρίνη.

Σπουδαίες φωνές, σύμφωνα με τη Δέσποινα Βανδή θα φιλοξενηθούν στο σόου, άρα η προπόνηση θα είναι σκληρή!

aswerftgyh 86ef4


Oι κριτές φαίνονται αρκετά... σκληροί, αφού θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολύ καλές φωνές για να βρουν την ομάδα τους, ενώ ο... ανταγωνισμός μεταξύ τους έχει αρχίσει να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο, όπως είδαμε και από τη φωτογραφία που ανέβασε η Μελίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Φέτος το Voice ,είναι ‪#‎TeamAslanidou‬, όπως η ίδια έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία!

10931289 10153055042179467 642866197516171629 n 5a3ec
qwet e670b


Ωστόσο, η χαρά τους είναι εμφανής για το νέο ξεκίνημα, ενώ η Δέσποινα ανέβασε ήδη ένα βίντεο στα social media, εκφράζοντας την χαρά της, για τη νέα αυτή πρεμιέρα.

dddfg c232c


Στο sneak preview που μας χάρισε ο Ant1, πήραμε μια μικρή γεύση από τους συμμετέχοντες, ενώ καταλάβαμε πως ο πήχης έχει ανέβει ακόμα περισσότερο. Ο Γιάννης Κονιτόπουλος ήταν ένας από αυτούς που είδαμε στο βίντεο, ενώ στη συνέχεια θα δούμε και άλλα παιδιά διάσημων καλλιτεχνών να παίρνουν μέρος στις blind auditions, όπως η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν τον είχαμε για τέτοιο: Ποιος star παντρεύτηκε κάτω από «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας;

Κόντρα στο ρεύμα! Η σταρ χαρακτηρίζει την ταινία «50 Shades Of Grey»... ξενέρωτη!