Μαντεύετε σε ποια ανήκει; H μεγαλύτερη star της μουσικής σκηνής... αρραβωνιάστηκε!

Ερμιόνη Σαρρή
Μαντεύετε σε ποια ανήκει; H μεγαλύτερη star της μουσικής σκηνής... αρραβωνιάστηκε!

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έλαβε το... διαμάντι της σε σχήμα καρδιάς

Και εκεί που είχαμε φτάσει σε ένα σημείο να πιστεύουμε, πως η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν είχε καθόλου σασπένς, στην οθόνη του υπολογιστή μας «έσκασε» η φωτογραφία... βόμβα. Περιμέναμε κάποιος ή κάποια από τους αγαπημένους μας celebrities να μας ανακοινώσει τον επικείμενο γάμο ή αρραβώνα του (βλέπετε συνηθίζεται την ημέρα αυτή)και ευτυχώς δεν... απογοητευτήκαμε.

Εκεί λίγο πριν χάσουμε κάθε ελπίδα, η Lady Gaga μας ανακοίνωσε τον... αρραβώνα της. Η τραγουδίστρια είναι φουλ ερωτευμένη με το σύντροφό της (και πλέον αρραβωνιαστικό της) Τaylor Kinney. Ο ηθοποιός έχει κλέψει για τα καλά την καρδιά της, και φυσικά αυτή δε δυσκολεύτηκε να του πει το... «I do». Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει αρκετές φορές να εκφράζει τα συναισθήματά της για αυτόν και είχαμε καταλάβει πως, υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

11012276 852760881432181 635280400 n gaga ed1fd

H τραγουδίστρια ανέβασε, λοιπόν, στα social media το μονόπετρο του αρραβώνα της και μας αποκάλυψε τη νέα αυτή και ευχάριστη εξέλιξη της ζωής της. Μάλιστα δεν ξέχασε να γράψει πως, της έδωσε την καρδιά του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου(το μονόπετρο ήταν σε σχήμα καρδιάς βλέπετε) και εκείνη του είπε το... Ναι. Οι θαυμαστές της δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό να της δίνουν τα likes τους ενώ τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία έχουν πάρει φωτιά.

1419559107 taylor-kinney-g 04d29

Άντε βρε Lady με το καλό και... νυφούλα! Μας ξάφνιασες, αλλά μπράβο σου!

Διαβάστε ακόμα:

Οι 10 καλύτερες στιγμές των βραβείων Οscar που έμειναν αναλλοίωτες στο χρόνο: Δείτε τις

Η Harper Beckham δίνει μαθήματα συμπεριφοράς στη... North West