Σκάνδαλο: Με ποιο διάσημο μοντέλο «πιάστηκε στα πράσα» ο σύζυγος της Mariah Carey;

Σκάνδαλο: Με ποιο διάσημο μοντέλο «πιάστηκε στα πράσα» ο σύζυγος της Mariah Carey;

Πριν καλά-καλά εκδοθεί το διαζύγιό τους, αυτός πέταξε σε άλλη αγκαλιά

To τελευταίο διάστημα όλα της πάνε... στραβά. Τα πράγματα στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική της ζωή δεν πάνε κατ' ευχήν. Πάμπολλες φορές η Mariah Carey έχει τραγουδήσει playback και φυσικά έχει εκτεθεί στο κοινό της. Πολλοί μάλιστα είναι και εκείνοι που την συμβουλεύουν να εγκαταλείψει επιτέλους το τραγούδι και να απαρνηθεί τη σκηνή. Από την άλλη, ο γάμος της με τον Nick Cannon διαλύθηκε και πλέον αναμένουν και οι δύο την έκδοση του διαζυγίου τους.

mariah-carey-nick-cannon f7b67


Να που ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να περάσει μόνη της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Mariah παρέα με σοκολάτες και χαρτομάντιλα και ο Nick στην αγκαλιά... άλλης.

Ναι, καλά διαβάσατε. Οι paparazzi συνέλαβαν τον Cannon σε τρυφερά τετ α τετ με το γνωστό μοντέλο Nicole Murphy (ναι, καλά καταλάβατε, την πρώην σύζυγο του Eddie Murphy) . Τα δυο ερωτευμένα πιτσουνάκια δείπνησαν στο γνωστό νεοϋορκέζο εστιατόριο «Tavern on the Green». Λέγεται, λοιπόν, πως ήταν κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον . Κοιταζόντουσαν μέσα στα μάτια και δεν έδιναν καμία σημασία στον κόσμο γύρω τους.

nick-cannon-nicole-murphy 40474


Περαστικά να της πούμε και υπομονή! Μπόρα είναι θα περάσει. Και πού ξέρεις καλή μας Mariah, ίσως στη γωνία σε περιμένει και εσένα ο μεγάλος έρωτας.

Διαβάστε ακόμα

H Amal «έβαλε» τα γυαλιά στον George: Η εμφάνισή τους αυτή σχολιάστηκε έντονα!

Ποιος μίλησε για... ντίβα; Η Victoria Beckham τολμάει να «τσαλακωθεί»