Oscars 2015: Τι έκαναν οι υποψήφιοι πριν γίνουν... διάσημοι;

Ερμιόνη Σαρρή
Oscars 2015: Τι έκαναν οι υποψήφιοι πριν γίνουν... διάσημοι;

Ποιος ήταν δημοσιογράφος και ποια... γυμνάστρια;

To όνομά τους είναι πλέον... γνωστό. Αγάπησαν την υποκριτική και δίνουν το καλύτερό τους εαυτό σε κάθε ρόλο που υπηρετούν. Άλλοτε μας κάνουν να γελάμε, άλλοτε να κλαίμε ή εν τέλει ακόμη και να... ερωτευόμαστε.

Διάβασαν πολύ καλά το σενάριο που είχαν στα χέρια τους, έπαιξαν ακόμη καλύτερα το ρόλο τους και τώρα μετράνε αντίστροφα για το χρυσό αγαλματίδιο. Κάθε ηθοποιός ονειρεύεται να ανέβει στη σκηνή των Όσκαρ και να καταχειροκροτηθεί. Τι έκαναν όμως όλοι αυτοί οι υποψήφιοι στον επαγγελματικό τομέα της ζωής τους πριν να ακολουθήσουν την... υποκριτική; Εμείς κάναμε την έρευνά μας και σας την παρουσιάζουμε:

Steve Carell

20150209 pd4348hr 934ed

Αν ζούσατε στην ίδια πόλη μαζί του, ίσως και να είχε τύχει να αγοράσετε από το ψιλικατζίδικό στο οποίο εργαζόταν καμιά σοκολάτα ή κανένα περιοδικό. Και αφού ξεφύλλισε αρκετά τα πρωτοσέλιδα με τους σταρς, ήρθε η ώρα να γίνει και αυτός ο πρωταγωνιστής τους!

Benedict Cumberbatch

benedict-cumberbatch-300x400 057ab

Ο δάσκαλος που πολλά κορίτσια θα ήθελαν να έχουν στο σχολείο, αλλά τελικά ο Benedict προτίμησε να διδάξει την αγγλική γλώσσα σε μοναστήρι της Ινδίας.

Julianne Moore

julianne 892c8

Και ναι άλλη μία celebrity που πριν την ανακαλύψουν τα φλας των παπαράτσι, εργαζόταν ως σερβιτόρα. Από ότι έχουμε καταλάβει κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό του, έχει σηκώσει και από ένα δίσκο σερβιρίσματος. Μπράβο τους, πάντως!

Bradley Cooper

bradley 6e6ab

Να τον πούμε πρώην συνάδελφο ή και όχι. Ο ηθοποιός έχει βρεθεί στα γραφεία της «Philadelphia Daily News» και το όνομα του δέσποζε για αρκετούς μήνες στα άρθρα της.

Reese Witherspoon

reese 2c2bd

Το κορίτσι αυτό από την ηλικία των 7 ετών κέρδισε και τα πρώτα του χρήματα. Αρχικά ως μοντέλο για παιδικά ρούχα, ύστερα ως μαζορέτα (μπράβο και δε της το είχαμε) και επί πολλά έτη είχε υιοθετήσει το επάγγελμα της γυμνάστριας. Μμμ μήπως να μας έστελνε και κανένα tip για κοιλιακούς; Από Δευτέρα θα το ψάξουμε λίγο καλύτερα!

... και καλή τύχη με το αγαλματίδιο

Διαβάστε ακόμα:

Oscars: Ποιος είπε ότι το κόκκινο χαλί δεν έχει και τις αστείες του στιγμές;

Έρχονται τα Oscars! Εσύ νομίζεις πως ξέρεις τα πάντα για το χρυσό αγαλματίδιο;