Βαρύ: «Δε στενοχωρήθηκα που η Aniston δεν είναι υποψήφια, γιατί η ταινία της είναι γελοία»

Γωγώ Φούντα
Βαρύ: «Δε στενοχωρήθηκα που η Aniston δεν είναι υποψήφια, γιατί η ταινία της είναι γελοία»

Χριστέ μου, πόσα ν' αντέξει πια η γυναίκα;

Δεν ξέρουμε πώς να το πούμε και γενικότερα πώς να διαχειριστούμε όλο αυτό το μίσος και την απαξίωση που αισθάνεται ο κόσμος του Hollywood για την υποκριτική δεινότητα της Jennifer Aniston, αλλά εμείς ομολογούμε ότι την αγαπάμε, τη συμπαθούμε και την πιστεύουμε πολύ!

1421330293 jennifer-aniston-lg a2001

Κάτι όμως που δε συμβαίνει και με όσους ψηφίζουν κάθε χρόνο προκειμένου να αναδειχθούν οι μεγάλοι νικητές των Oscars, οι οποίοι είναι άνθρωποι του χώρου, με αυστηρό κριτήριο και λόγο που σπάει κόκαλα! Ένας από αυτούς λοιπόν, του οποίου το όνομα δεν αποκαλύφθηκε ποτέ, μίλησε, αποκάλυψε ποιους ψήφισε και έσταξε το φαρμάκι του για τη Jen μας.

Jennifer-Aniston-Ellen-DeGeneres-Show-January-2015 f7057

Μεταξύ άλλων, είπε ότι ψήφισε για Ά Αντρικό Ρόλο τον Michael Keaton και πως θεωρεί κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αυτό του Ά Γυναικείου Ρόλου θα πάει στην Julianne Moore. Όσο για το γεγονός ότι η ακαδημία αγνόησε παντελώς την Aniston και την ταινία της είπε: «Δε στενοχωριέμαι που η Aniston δεν είναι υποψήφια γιατί η ταινία της ήταν γελοία! Αυτή ήταν συμπαθητική αλλά η ταινία ήταν απαράδεκτη», είπε δίχως φόβο και πάθος!

Πόσο στοίχημα πάτε ότι τα φετινά Oscar δεν θα έχουν ούτε Aniston, ούτε Angelina ούτε Brad; Πόσες χυλόπιτες να αντέξουν πια κι αυτοί;

Διαβάστε ακόμη:

H star δεν νοικοκυρεύεται! Yoga στην πισίνα σε ΑΥΤΗ την πόζα; Ο αρραβωνιαστικός βλέπει;