H είδηση που θα συζητηθεί: Είναι η Sarah Jessica Parker ψωνάρα και απαιτητική;

H είδηση που θα συζητηθεί: Είναι η Sarah Jessica Parker ψωνάρα και απαιτητική;

Σας έχουμε την απάντηση

Τρέφουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Sarah Jessica Parker. Δικαίωμά μας βρε αδερφέ! Από την εποχή του Sex and The City ήταν η αγαπημένη μας. Βλέπετε η Carrie είχε αρκετές ανησυχίες με τις οποίες φυσικά ταυτιζόμασταν. Εκτός σινεμά και τηλεόρασης, η SJP μας είναι το ίδιο αρεστή. Κρατά χαμηλό προφίλ και δεν προκαλεί. Αυτό που φροντίζει να ζηλεύουμε σε εκείνη δεν είναι άλλο από το στυλ της.


Πάμε όμως στο ψητό. Το ερώτημα των fans της είναι αν επιτέλους θα γυριστεί και τρίτη ταινία Sex and the City. Κι ενώ μέχρι σήμερα πιστεύαμε πως η Sarah είναι η πιο cool της παρέας (όλοι θυμόμαστε πως οι άλλες τρεις είχαν σκυλιάσει με τις απολαβές της Parker για την πρώτη ταινία και είχαν θέσει βέτο για αυξήσεις αν ήθελαν οι παραγωγοί να βγει και επόμενη ταινία) να που σκάει η είδηση που μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

sex-and-the-city-movie-cover-02-636-380 c4623


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διάσημη ηθοποιός ζητά από την παραγωγή το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων, διαφορετικά ταινία... γιοκ! Και κάπου εκεί συγχυστήκαμε καθώς θεωρούσαμε πως δεν είχε τέτοιες τρελές απαιτήσεις και κόμπλεξ.


Και κάπου εδώ έρχεται δημοσίευμα του Gossip Cop να δώσει λύση στον προβληματισμό μας. Η Carrie της καρδιάς μας ποτέ δεν απαίτησε συγκεκριμένο ποσό. Παρόλο αυτά σαφέστατα και αναμένει μια καλή αμοιβή, καθώς θεωρεί πως την αξίζει. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως οι δύο πρώτες ταινίες επέφεραν στην εταιρεία κέρδη ύψους 703 εκατομμυρίων δολαρίων. Για να δούμε τι θα δούμε, θα βγει και τρίτη ταινία;

Διαβάστε ακόμα

Nομίζατε ότι η Dakota Johnson είναι σεμνή και αθώα; Κάνετε μεγάλο λάθος