Kim Kardashian: Αποκαλύπτει με ποιον super star ήταν ερωτευμένη στο παρελθόν!

Kim Kardashian: Αποκαλύπτει με ποιον super star ήταν ερωτευμένη στο παρελθόν!

Και φυσικά, χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα!

Οι δεσμοί που έχει κάνει κατά καιρούς στο παρελθόν είναι πολλοί και φανταζόμαστε ότι, και όσοι θα την έλκυαν, ακόμα περισσότεροι, ωστόσο, ένας μάλλον έχει μείνει... χαραγμένος στη μνήμη της Kim Kardashian, και αυτό γιατί αποτελεί μια πιο... ειδική περίπτωση. Παρότι λοιπόν, η γκάμα της μετρά πολλούς και διαφορετικούς celebrities, προτού καταλήξει σε γάμο με τον Kanye West, η σταρ είχε ερωτευτεί κεραυνοβόλα τον συγκεκριμένο superstar, ωστόσο χωρίς ποτέ να γίνει οτιδήποτε μεταξύ τους.

25BFB8A300000578-0-image-a-11 1424584779040 13d40


Και αυτό γιατί, ούτως ή άλλως, οι συνθήκες δεν το ευνοούσαν, αφού την περίοδο που αισθανόταν έτσι, δεν ήταν και τόσο απλό να γνωρίσει τον ηθοποιό, μιας και διένυε την... εφηβεία της. Ο λόγος για τον γοητευτικό Johnny Depp, που υπήρξε ο μεγάλος παιδικός έρωτας της ριάλιτι σταρ, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της.

25C41A2B00000578-0-image-m-14 1424584888413 672fa


Η 34χρονη Kim μίλησε σε εκπομπή, αποκαλύπτοντας πως την περίοδο εκείνη, όχι απλά της άρεσε, αλλά είχε πάθει... εμμονή μαζί του, όπως βέβαια πολλά κορίτσια στην ηλικία της. «Ήταν υπέροχος και είχε τον χαρακτήρα του... άτακτου αγοριού, ειδικά τις περιόδους που ήταν ζευγάρι με την Winona Rider και την Kate Moss», παραδέχτηκε η Kimye και στη συνέχεια ανέφερε πως δεν ήταν στόχος της τέτοιου είδους χαρακτήρες, αλλά η εξωτερική του εμφάνιση ήταν εκείνη που την είχε εντυπωσιάσει.

rtyg72lflzrxhmz2ncnt e4d6e


Και ευτυχώς για την ίδια, που αυτό ανήκει πλέον στο μακρινό παρελθόν, μιας και αν επεδίωκε κάτι πια, δεν θα είχε καμία τύχη, αφού, αφενός ο 51χρονος σταρ μόλις παντρεύτηκε, αφετέρου δεν δείχνει να την έχει και σε... ιδιαίτερη εκτίμηση, καθώς σε δηλώσεις του στο παρελθόν έχει εκφράσει την απορία του για τους celebrities που έχουν γίνει διάσημοι... χωρίς λόγο. Για ποιόν να χτυπούσε άραγε η καμπάνα;

Διαβάστε ακόμη:

Αδερφές Kardashian: Έπεσαν θύματα τροχαίου!

Όσο προκλητικά κι αν ντυθεί sexy δε δείχνει!