Παντρέψου και εσύ ένα πρίγκιπα... Μπορείς

Παντρέψου και εσύ ένα πρίγκιπα... Μπορείς

Θνητές που παντρεύτηκαν γαλαζοαίματους και ζουν το παραμύθι τους.

Πολλά κοριτσάκια μεγαλώνοντας μαδάνε μαργαρίτες και ελπίζουν ότι κάποια μέρα θα παντρευτούν τον πρίγκιπα τους. Και ενώ τελικά οι περισσότερες καταλήγουν με έναν άντρα που κάνει μπυροκοιλιά μετά από τα πέντε πρώτα χρόνια του γάμου, κάποιες κοινές θνητές καταφέρνουν να βρουν τον πρίγκιπα τους και να ζήσουν αυτές καλά. Για τις υπόλοιπες γυναίκες δεν ξέρω αν ζούνε καλύτερα, αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται απαραίτητα ένας πρίγκιπας να τις κάνει ευτυχισμένες. Αν, βέβαια, ο άντρας της ζωή τους είναι κιόλας πρίγκιπας, καμία δεν θα την πείραζε.

Πρώτη και καλύτερη μεταξύ των βασιλισσών του κόσμου που υπήρξε κάποτε κοινή θνητή είναι η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, που κάποτε δούλευε σε εταιρίες όπως η Citibank και η Apple δίνει την ελπίδα σε κάθε γραμματέα που διαβάζει το άρθρο αυτό πως η δική της άμαξα δεν θα αργήσει να την παραλάβει για το παλάτι της. Της το ευχόμαστε ολόψυχα να πάρει σάρκα και οστά το σενάριο αυτό.

Στο πλαίσιο κινηματογραφικό love story είναι και η ιστορία της Letizia, που πλέον είναι πριγκίπισσα της Ισπανίας. Η γοητευτική δημοσιογράφος άφησε τα δελτία ειδήσεων και είναι μία από τις πιο λαοφιλείς γαλαζοαίματες στον κόσμο. Εδώ τίθεται το ερώτημα: Ποιος βασιλιάς ταιριάζει στη δική μας, Σία Κοσιώνη;

Η Sarah Ferguson, από την άλλη, υπήρξε και αυτή μια θνητή που παντρεύτηκε ένα πρίγκιπα της Αγγλίας, αλλά δεν εκτίμησε τους τίτλους και τις κορώνες και ξεφτίλισε τον γόνο με την έντονη σεξουαλικότητα της και τα σκάνδαλα. Στο παλάτια του Μπάκινχαμ ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Τέλος, υπήρξε και η γυναίκα - σύμβολο της αριστοκρατικότητας που μπορεί να μη γεννήθηκε με τίτλο, αλλά τον κατέκτησε πιο δικαιωματικά από όλες, η Grace Kelly.

Αυτές ήταν μόνο τέσσερις γυναίκες. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα έρθει η δική σας σειρά να καβαλήσετε ένα άσπρο άτι ή μια Ρολς Ρόις και να πάτε στο δικό σας πύργο.