David κουράγιο: Η μεγάλη ήττα των Beckham είναι γεγονός

Ερμιόνη Σαρρή
David κουράγιο: Η μεγάλη ήττα των Beckham είναι γεγονός

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να χαρούν και η πόρτα... έκλεισε

Η οικογένεια Beckham τις τελευταίες ημέρες το φυσάει και δεν... κρυώνει. Και εκεί που βλέπαμε τις φωτογραφίες από το γήπεδο της Arsenal με πρωταγωνιστή τον 15χρονο Brooklyn να τρέχει στο γρασίδι και τον μπαμπά David να υπερηφανεύεται, η μεγάλη ήττα τους «χτύπησε» την πόρτα.

Beckham-559456 9def7

Η βρετανική ομάδα δεν έδωσε την αναμενόμενη υποτροφία στο γιο του David και της Victoria Beckham, Brooklyn και μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να έχει βρει άλλη ποδοσφαιρική οικογένεια. Και εκεί που ο διάσημος μπαμπάς δε σταματούσε να χαμογελάει βλέποντας το μεγαλύτερο γιο του να φοράει τη φανέλα της Arsenal, τώρα ψάχνει τη νέα του ομάδα. Ο Brooklyn βέβαια απολαμβάνει τις τελευταίες του στιγμές με τους συμπαίκτες του και φήμες τον θέλουν να το γυρίζει στο... modelling.

IMG 7491 fa767

Ίσως βέβαια συνεχίσει και το ποδόσφαιρο παίζοντας στο Hale End Academy μαζί με τα μικρότερα αδέρφια του. Σίγουρα, ο David δε θα το αφήσει έτσι. Θα βρει την καλύτερη ομάδα για το γιο του και θα αποδείξει σε όλους πως είναι ένας γνήσιος... Beckham. Δεν έχει μάθει να χάνει και την ήττα αυτή δε θα την αφήσει να περάσει έτσι. Ίσως βέβαια και ο Brooklyn να ήταν λίγο μικρός ακόμη για τέτοια ανοίγματα και να βιάστηκαν λίγο. Κολύμπησε στα βαθιά το παιδί αυτό από... νωρίς!

bfamily--z a440e

Ό,τι καριέρα και αν ακολουθήσει βέβαια ξέρουμε, πως οι διάσημοι γονείς του θα τον βοηθήσουν να φτάσει... ψηλά!

Διαβάστε ακόμα:

Διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται ολόγυμνη και αποδεικνύει πως δεν είναι... ανορεξική!

Το χάσαμε το κορμί; Ο Jamie Dornan αποχωρεί από τις 50 Αποχρώσεις & δε φαντάζεστε γιατί!