Ο πιο πολυαναμενόμενος γάμος του καλοκαιριού ακυρώθηκε και ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Ο πιο πολυαναμενόμενος γάμος του καλοκαιριού ακυρώθηκε και ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Ποιο διάσημο ζευγάρι ακύρωσε τα σχέδιά του;

Αυτό το ζευγάρι πραγματικά το έχουμε λατρέψει. Είναι άλλωστε ένα από τα πιο ταιριαστά και όμορφα ζευγάρια που έχουμε δει ποτέ στον... πλανήτη Hollywood. Ο έρωτάς τους μπορεί να μετρά μόλις λίγους μήνες (δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τη στιγμή που ανακοίνωσαν τη σχέση τους) αλλά εκείνοι βιάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα. Και ενώ είχαν ανακοινώσει πως θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου το ερχόμενο καλοκαίρι, να που τελικά τα σχέδιά τους ματαιώθηκαν!

Ο λόγος για την Sofia Vergara και τον Joe Manganiello.

sofia-vergara-joe-manganiello-pda 4095d

Τι συνέβη και ο γάμος τους αναβλήθηκε; Όχι, μην πάει ο νους σας στο κακό. Τα παιδιά είναι σούπερ ερωτευμένα και δεν έχουν αλλάξει γνώμη. Ο φόρτος εργασίας του Joe ευθύνεται για την αναβολή αυτή, μιας και τους καλοκαιρινούς μήνες ο sexy ηθοποιός θα τρέχει και δε θα φτάνει. Η ταινία 'Magic Mike XXL' όπου και πρωταγωνιστεί δε θα του αφήσει περιθώρια για... γλέντια, μιας και τα γυρίσματα της ταινίας θα είναι πολύ πιεστικά.

sofia-vergara-joe-manganiello-wedding 23244


Όπως καταλαβαίνετε, Joe και Sofia θέλουν να απολαύσουν εις το έπακρον το γάμο τους και φυσικά να έχουν χρόνο για το μήνα του μέλιτος. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και ακύρωσαν τον καλοκαιρινό τους γάμο. Για να δούμε πότε θα τους δούμε ντυμένους γαμπρό και νυφούλα.

Διαβάστε ακόμα

Διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται ολόγυμνη και αποδεικνύει πως δεν είναι... ανορεξική!

Eλπίζουμε να μη χωρίσουν: Η photo που «καίει» τον Jay-Z και θα κάνει έξαλλη την Beyoncé