Μέτρησε σκαλιά η Madonna: Δείτε την πιο αμήχανη τούμπα στην ιστορία των Brit Awards!

Μέτρησε σκαλιά η Madonna: Δείτε την πιο αμήχανη τούμπα στην ιστορία των Brit Awards!

Η βασίλισσα της ποπ στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας της (χωρίς αμφιβολία)!

Mε το νέο της cd να έχει κυκλοφορήσει μόλις πριν ένα μήνα, μια παγκόσμια περιοδεία, που αναμένεται με ανυπομονησία τον Νοέμβρη, η εμφάνιση της βασίλισσας της ποπ στο τέλος της απονομής των φετινών Brit Awards αναμενόταν με την πρέπουσα αγωνία!

Η 56χρονη star, βετεράνος πια στις live εμφανίσεις είχε, όμως, μια πολύ άτυχη στιγμή που είναι σίγουρο πως θα καταγραφεί στην ιστορία του θεσμού.

Η Madge εμφανίζεται στη σκηνή των βρετανικών μουσικών βραβείων ως άλλη ταυρομάχος με μια εντυπωσιακή, μαύρη κάπα πάνω σε σκαλιά. Γύρω της οι δεκάδες χορευτές που τη συνoδεύoυν. Το κομμάτι ξεκινά και εκείνη φαίνεται να προσπαθεί να λύσει την κάπα της. Ένας χορευτής τραβά την κάπα, που ακόμα όμως, η star δεν έχει καταφέρει να λύσει. Ο χορευτής την τραβά ακόμη πιο δυνατά και έτσι παρασέρνει την Madonna, η οποία πέφτει από τα σκαλιά και προσγειώνεται στη σκηνή με την πλάτη.

Από το κοινό ακούγεται ο γνωστός ήχος τρόμου, αλλά προς έκπληξη όλων η ασταμάτητη Madonna συνεχίζει όχι μόνο να τραγουδά, αλλά και να ξανανεβαίνει τα σκαλιά! Ατρόμητη και επαγγελματίας η βασίλισσα και μόνο που σηκώθηκε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα της συγχωρούμε τις μέτριες εμφανίσεις των τελευταίων ετών.

Λίγη ώρα μετά το περιστατικό η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους ανήσυχους θαυμαστές της πως δεν τραυματίστηκε και πως για όλα φταίει η κάπα!

Δείτε λοιπόν και εσείς τη στιγμή που η star πέφτει από τη σκηνή και που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία!

Διαβάστε ακόμη:

Το χάσαμε το κορμί; Ο Jamie Dornan αποχωρεί από τις 50 Αποχρώσεις & δε φαντάζεστε γιατί!