Η JLo είναι έτοιμη για... «όλα»: Η δήλωση που θα ενθουσιάσει όλους τους άνδρες!

Ερμιόνη Σαρρή
Η JLo είναι έτοιμη για... «όλα»: Η δήλωση που θα ενθουσιάσει όλους τους άνδρες!

Σιδερώστε πουκάμισα, η JLo έρχεται

Πραγματικά με το «φαινόμενο» Jennifer Lopez είμαστε ένα βήμα πριν από το να σηκώσουμε τα χέρια... ψηλά. Οι παπαράτσι τη φωτογραφίζουν με τον πρώην σύντροφό της , Casper Smart ενώ η ίδια «χτυπιέται» σε κάθε της συνέντευξη ότι είναι ελεύθερη.

2567F22800000578-2942793-Together again Jennifer Lopez and Casper Smart in LA last night-a-31 1423246309443 780fb

Η κοινή εμφάνιση της JLo και του Casper Smart πριν από 15 ημέρες περίπου

Αν ισχύει το δεύτερο και η λατίνα τραγουδίστρια είναι μόνη, άνδρες όλου το κόσμου ενωθείτε και βάλτε τα καλά σας. Η ίδια σε τελευταία της συνέντευξη αποκάλυψε, πως δε ντρέπεται να μπει ακόμη και σε ένα μπαρ και να γνωρίσει το νέο της σύντροφο. Δεν είναι στο χαρακτήρα της, αλλά για τον... έρωτα θα τα κάνει όλα. Δε διστάζει και ας είναι αναγνωρίσιμη.

jennifer-lopez-2015-oscars-arrivals-02 d3784

Είναι ανοιχτή στις προκλήσεις και όπως λέει κιόλας, που ξέρεις μπορεί το τυχερό σου να κρύβεται (μάλλον να περπατάει) ακόμη και στο εμπορικό κέντρο που πήγες για τα ψώνια σου. Η Jennifer πάντως την κάνει τη βόλτα της αρκετά συχνά και περιμένει τα πρώτα... καρδοχτύπια!

JLoshopsforherdaughteryMKtOFJLxe1p 974fa

Ας ευχηθούμε, λοιπόν, καλή τύχη στον τυχερό που θα πιει ένα ποτό δίπλα της ή θα τύχει να περιμένουν μαζί στην ουρά για το ταμείο. Να ξέρεις, πως πολλά αρσενικά θα ήθελαν να είναι στη θέση σου(αν μας ακούς, να το θυμάσαι αυτό)!

Διαβάστε ακόμα:

H star καταρρέει: Δύο μήνες μετά το χωρισμό, ο σύζυγός της θέλει να παντρευτεί άλλη!

Κορίτσι μου πας καλά; Η νέα εμφάνιση της Khloe Kardashian προκάλεσε άφθονο γέλιο