Η «επίθεση» στην Μενεγάκη, η ήττα της Lopez και το ξεκατίνιασμα για τα περιττά κιλά

Γωγώ Φούντα
Η «επίθεση» στην Μενεγάκη, η ήττα της Lopez και το ξεκατίνιασμα για τα περιττά κιλά

Ένας χαμούλης και αυτή την εβδομάδα

Καλέ τι βδομάδα ήταν αυτή; Εκτός φυσικά από τις πολιτικές εξελίξεις που είναι περισσότερες και από τις εμφανίσεις της Kim Kardashian-κι όμως-είχαμε 3ήμερο εορτασμών, που ελπίζουμε να ευχαριστηθήκατε αλλά και Oscars, τα οποία όπως ήταν φυσικό μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σας. Μπορεί βέβαια η φετινή απονομή να μην είχε τις ειδήσεις, τα γεγονότα και την τηλεθέαση της περσινής, αλλά όπως και νά 'χει όπου μαζεύονται πολλοί stars και μάλιστα πρώτου μεγέθους, δεν παύει να υπάρχει ενδιαφέρον. Eκτός φυσικά από τα βραβεία, υπήρξαν και ένα σωρό άλλα γεγονότα που σας τράβηξαν την προσοχή, ξέρετε γάμοι, χωρισμοί κτλ, έτσι για να μας υπενθυμίσουν ότι η showbiz δεν κοιμάται ποτέ.

Το θέμα που σας τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον και με διαφορά θα λέγαμε, ήταν η νίλα της Jennifer Lopez, στην μεγάλη απονομή. Ξέρεις τι είναι, να φοράς το πιο ονειρεμένο φόρεμα, να εμφανίζεσαι όπως ποτέ ξανά για τα δεδομένα σου, δηλαδή σχεδόν ντυμένη, και τελικά μία άλλη κυρία, όχι star αλλά σύζυγος ηθοποιού (αίσχος) να φορά ακριβώς το ίδιο ρούχο; Καλά εσείς μπορεί να γελάτε αλλά η καημένη η JLo έπαθε ισχυρό σοκ, όταν είδε τη σύζυγο του Robert Duvall, Luciana Pedraza, να φορά το ίδιο πριγκιπικό φόρεμα με εκείνη. Φήμες λένε ότι κατέβασε τρία λεξοτανίλ για να ηρεμήσει. Α την κακομοίρα!

Αφήνουμε τα Oscars και πάμε στο πρόσωπο των ημερών-όχι το Γιάνη Βαρουφάκη-αλλά τη Dakota Johnson, την πρωταγωνίστρια του 50 Shades Of Grey. Η κοπέλα αυτή λοιπόν, είδε τη ζωή της να αλλάζει δραματικά, από τη στιγμή που η ταινία έκανε πρεμιέρα, με αποτέλεσμα εκεί που την ήξερε μόνο η μαμά της, η Melanie Griffith ντε, να την μάθει όλος ο κόσμος. Και ποιο είναι το χαρακτηριστικό της εμφάνισής της; Μα φυσικά οι αφέλειές της, που της δίνουν ένα κοριτσίστικο και αθώο στυλ. Ε λοιπόν φωτογραφήθηκε χωρίς αυτές, και ήταν άλλος άνθρωπος! Καλύτερος. Και πιο σέξι. Συμφωνήσατε κι εσείς.

Kαι πάμε τώρα σε ένα γάμο που αναβλήθηκε και πολύ μας στενοχώρησε. Κοίτα να δεις, που εμείς πιστεύαμε ότι αυτοί οι 2 είναι πιο καψούρηδες και από τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα. Αμ δε! Ο Joe Manganiello ακύρωσε το γάμο του με τη Sofia Vergara, λέγοντας πως οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις αυτή την περίοδο δε θα τον αφήσουν να τον απολαύσει όσο θα ήθελε (μάλλον υπολόγιζε κάτι σε τρικούβερτο γλέντι). Έτσι, η Sofia Vergara θα ντυθεί νυφούλα λίγο μετά το καλοκαίρι. Και πώς θα βάλει εξώπλατο Joe μου; Θα πουντιάσει η γυναίκα.

Kαι φυσικά, αφού ασχοληθήκαμε με τη Dakota, δε θα μπορούσαμε να μην αφιερώσουμε λίγες γραμμές και για το συμπρωταγωνιστή της Jamie Dornan, αυτό το γλυκό ευθυτενές αγόρι, που βάλαμε μέσα στην καρδιά μας, κυρίως επειδή είναι... καλό παιδί! Ε λοιπόν, το αγόρι αυτό μας την έκανε, και δήλωσε ότι στο sequel της ταινίας, δε θα δούμε ούτε ίντσα του αξιοζήλευτου six pack του. Κλάψαμε, χτυπηθήκαμε στα πατώματα, χορέψαμε και ένα ζειμπέκικο-βαρύ όχι αστεία-αλλά ο Jamie ανένδοτος! Και ξέρετε ποιος είναι ο λόγος; Η σύζυγός του δε νιώθει άνετα με τις ερωτικές σκηνές της ταινίας. Ε να μην παντρευόταν ηθοποιό! Ε μα πια...

Και αφού σας ταράξαμε, πάμε τώρα και σε ένα ξεκατίνιασμα δίχως αύριο. Βγήκε που λέτε η δημοσιογράφος Katie Hopkins και έκραξε την Kelly Clarkson για τα παραπανίσια της κιλά. Εμφανίστηκε η τραγουδίστρια σε show και η Katie δεν άντεξε και όπως συμβαίνει συνήθως εξέφρασε μέσω Twiiter την απορία της για το αν έχει καταπιεί όλους τους υπόλοιπους τραγουδιστές της βραδιάς. Οι φανς της Kelly της απάντησαν ότι η κοπέλα λίγο καιρό πριν γέννησε, η δημοσιογράφος τους αμφισβήτησε και έγινε ο κακός χαμός. Τι τα θες Kelly μου; Είτε τσουπωτή είσαι, είτε κανονική, είτε λεπτή, πάντα κάτι θα βρουν να σου προσάψουν.

Kαι φυσικά, έτσι για να μας πάει καλά το Σαββατοκύριακο, θα σας δώσουμε και μία Ελένη Μενεγάκη, γιατί εβδομάδα χωρίς Ελένη, δεν έχει καμία ουσία. Ωστόσο, η αγαπημένη παρουσιάστρια, δε βρέθηκε στην επικαιρότητα ως συνήθως για τις ατάκες ή κάποια δήλωσή της, αλλά για «επίθεση» που δέχτηκε από την Έλενα Μακρή-Λυμπέρη. Το gossip-tv.gr λοιπόν, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους η γνωστή εκδότρια εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με το συμβάν αυτό και... τα συμπεράσματα δικά σας.

Αυτά λοιπόν και από εμάς. Σας ευχόμαστε να περάσετε ένα υπέροχο, ανοιξιάτικο (επιτέλους) σαββατοκύριακο, και τα λέμε ξανά σε μία εβδομάδα.