Με τον DiCaprio ή με τον κολλητό του; Η δήλωση της Rihanna περιπλέκει τα πράγματα!

Με τον DiCaprio ή με τον κολλητό του; Η δήλωση της Rihanna περιπλέκει τα πράγματα!

Τι πραγματικά συμβαίνει;

Ε, εντάξει! Παραδίδουμε τα όπλα. Ή δεν ξέρει τι της γίνεται ή πολύ απλά παίζει τέλεια το παιχνιδάκι της. Η Rihanna το τελευταίο διάστημα μας έχει τρελάνει. Είναι τελικά ζευγάρι με τον Leonardo DiCaprio ή απλώς δύο καλοί φίλοι;


Σύμφωνα με την DailyMail, το φημολογούμενο ζευγάρι πιάστηκε στα... πράσα ενώ αντάλλασε καυτά φιλιά στο party γενεθλίων της RiRi. Φυσικά καμία φωτογραφία δεν είδε το φως της δημοσιότητας (ύποπτο ε;). Από την άλλη μεριά, το HollyScoop, σημείωσε πως Leo και Rihanna δεν είναι ζευγάρι παρά δυο καλοί φίλοι, καθώς και ότι η sexy star τα έχει με τον κολλητό του DiCaprio, Richie Akiva. Τι πραγματικά συμβαίνει ούτε οι ίδιοι μάλλον δε γνωρίζουν.

rihanna-richie abb66

Richie και Rihanna


Και κάπου εδώ έρχεται η Rihanna να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Η 27χρονη performer αποκάλυψε πως ήθελε σαν τρελή τον DiCaprio από την εφηβική της ηλικία. Είχε κόλλημα μαζί του ως κοριτσάκι και φυσικά είχε σπαράξει στο κλάμα παρακολουθώντας τον Τιτανικό.

rihanna-leonardo-dicaprio 6ff2e

Leo και RiRi


Λέτε το όνειρό της να έγινε πραγματικότητα ή πολύ απλά παίζει καλά το παιχνιδάκι της δημοσιότητας; Ας μας λύσει την απορία γιατί πραγματικά η σχέση τους έχει γίνει σίριαλ.

Διαβάστε ακόμα

H Jennifer Lawrence έχει καβαλήσει το καλάμι: Tα «περιστατικά-φωτιά» που την εκθέτουν!