Δε χορταίνουμε να τις χαζεύουμε: Nέες φωτογραφίες της Biel με σουπερ φουσκωμένη κοιλίτσα!

Δε χορταίνουμε να τις χαζεύουμε: Nέες φωτογραφίες της Biel με σουπερ φουσκωμένη κοιλίτσα!

Μα πόσο... cute είναι;

Τελικά αν θέλεις κάτι το μπορείς. Οι περισσότερες κυρίες στο Hollywood ανακοινώνουν την εγκυμοσύνη μόλις μπουν στον τρίτο μήνα υποστηρίζοντας πως δε γίνεται να κρυφτείς από τους paparazzi και τον κόσμο. Μέγα ψέμα. Τρανταχτή απόδειξη; Μα φυσικά η Jessica Biel η οποία κατάφερε και το κράτησε κρυφό για αρκετούς μήνες.


Στις 31 Ιανουαρίου, ο σύζυγός της Justin Timberlake επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο νέο ποστάροντας στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία του κατά την οποία φιλά όλο τρυφερότητα την κοιλίτσα της Biel. Πλέον η Jessica δεν το κρύβει (και να θέλει δε γίνεται βέβαια) και κυκλοφορεί με στενά ρούχα στα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

pregnant-jessica-biel-returns-work-05 ce84e


Ναι, δεν έχει εγκαταλείψει τη δουλειά της και συνεχίζει να εργάζεται σκληρά. Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε στα γυρίσματα της ταινίας The Devil and the Deep Blue Sea στη Νέα Ορλεάνη και δε θα μπορούσαμε να μη σας δείξουμε τις νέες φωτογραφίες. Η Jessica είναι αναμφίβολα μία από τις ωραιότερες εγκυμονούσες που έχουν περάσει ποτέ από τον πλανήτη Hollywood.

2614E89300000578-0-image-m-28 1424881046811 de1b4


Εμείς ένα πράγμα έχουμε να πούμε: η εγκυμοσύνη της πάει πολύ! Τo πρόσωπό της έχει γλυκάνει και το χαμόγελο δε φεύγει από τα χείλη της. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα

H star καταρρέει: Δύο μήνες μετά το χωρισμό, ο σύζυγός της θέλει να παντρευτεί άλλη!

H Jennifer Lawrence έχει καβαλήσει το καλάμι: Tα «περιστατικά-φωτιά» που την εκθέτουν!