Μικροφέρνουν αλλά τα έχουν τα χρονάκια τους! Μπορείς να μαντέψεις την ηλικία τους;

Μικροφέρνουν αλλά τα έχουν τα χρονάκια τους! Μπορείς να μαντέψεις την ηλικία τους;

Αυτοί είναι οι stars - θαύματα του Hollywood (και χωρίς πλαστικές)!

jennifer-aniston c29bf

Aν και εκεί στο Hollywood οι διάσημοι πρωταγωνιστές φημίζονται για την απουσία ρυτίδων (με τη βοήθεια του πλαστικού, όμως,) υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Oι stars που θα δεις δείχνουν μικρότεροι χάρη στα καλά γονίδια και για αυτό τους αφιερώσαμε ολόκληρο άρθρο... Δες τους όλους...

Jennifer Aniston, 45 ετών
Η αγαπημένη μας Aniston δε δείχνει μόνο όμορφη για την ηλικία της... Είναι όμορφη και εκεί βάζουμε τελεία. Προφανώς θα "φταίνε" τα ελληνικά γονίδια και η μεσογειακή διατροφή.

julianne-moore eccaf

Julianne Moore, 53ετών
Η φετινή νικήτρια των Όσκαρ είναι λαμπρό παράδειγμα πως όταν ζεις με μικρότερο άντρα κλέβεις από τα νιάτα του! H Μoore σε καμία περίπτωση δε μοιάζει με 53 ετών και το οφείλει στην επιδερμίδα της.

gwen-stefani f0cc6

Gwen Stefani, 44 ετών
Για την περίπτωση της Gwen Stefani θα πρέπει να ζητήσουμε πιστοποιητικό γέννησης. Το κορίτσι των No Doubts είναι πλέον μαμά δύο παιδιών και 44 ετών. Και φυσικά δείχνει πιο όμορφη από ποτέ.

jim-parsons b31c4

Jim Parsons, 40 ετών
Αυτό θα το λέγαμε και σοκ. Ο αγαπημένος σου πρωταγωνιστής από το Big Bang Theory είναι 40 ετών, αλλά αν του βγάλεις το κουστούμι δείχνει μόλις 20!

sandra-bullock baebf

Sandra Bullock, 49 ετών
Δεν μεγάλωσε καθόλου. Η ηθοποιός είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση star του Hollywood που το να βρεις την ηλικία της είναι σχεδόν απίθανο. Λίγο πριν τα 50 και διαθέτει τη λάμψη 40αρας!

rob-lowe 36bcb

Rob Lowe, 49 ετών
Ο γοητευτικός κύριος Lowe δεν έχει χάσει τη νιότη του από τότε που τον ερωτευτήκαμε στο Μπαράκι του St. Elmo. Nαι, μπορείς να χαζεύεις τη φωτογραφία του όση ώρα θες.

lucy-liu 9c142

Lucy Liu, 45 ετών
Πως γίνεται η ηθοποιός να είναι ίδια με την εμφάνισή της στην ταινία Charlie's Angel πριν 10 χρόνια; Αν βρείτε την απάντηση ενημερώστε και εμάς!


Διαβάστε ακόμη:

Μόλις 17 ετών και απέκτησε έπαυλη 2,7 εκατομμυρίων! Όταν μεγαλώσει τι θα αγοράσει;