«Η Βeyonce δεν έχει κάνει και καμιά μεγάλη επιτυχία»! Ποιος τολμά και ρεζιλεύει τη star;

Γωγώ Φούντα
«Η Βeyonce δεν έχει κάνει και καμιά μεγάλη επιτυχία»! Ποιος τολμά και ρεζιλεύει τη star;

Στη θέση του θα παίρναμε όσα είπαμε πίσω!

Είναι η Beyonce η πιο διάσημη γυναίκα στον πλανήτη; Ναι είναι! Έχει για σύζυγο, μέντορα-και ό, τι άλλο-τον Jay-Z που λύνει και δένει παντού; Ναι τον έχει! Τότε για ποιο λόγο θα μπορούσε ένας άνθρωπος να τα βάλει με την μεγαλειότητά της και να προκαλέσει παγκόσμια οργή; Μήπως για τη δημοσιότητα;

wenn3631545 12ce2

Ο Kid Rock λοιπόν, ο οποίος γενικότερα δε φημίζεται για το νηφάλιο του χαρακτήρα του, έδωσε μία συνέντευξη και αποφάσισε να τα βάλει με την Bey. Είπε λοιπόν: «Η Beyonce δεν έχει ένα μεγάλο hit που να τη χαρακτηρίζει, κι όμως είναι ό, τι σπουδαιότερο και πιο δυνατό έχει να επιδείξει η μουσική αυτή τη στιγμή! Εντάξει είναι καυτή, αλλά εγώ προτιμώ τις ξανθιές λεπτές με μεγάλο στήθος! Γενικότερα η Beyonce δεν μου λέει και πάρα πολλά σαν γυναίκα», ολοκλήρωσε το μανιφέστο.

Beyonce-College-Course 3db7d

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, ο εκκεντρικός μουσικός έγινε αμέσως κόκκινο πανί για τους θαυμαστές της star, οι οποίοι έκαναν το Instagram του άνω κάτω, κοροϊδεύοντάς τον! Τώρα εδώ που τα λέμε βρε Kid μου, δε σου έχει πει κανείς ότι δεν τα βάζουμε με... «γαλαζοαίματους»; Να λες και ευχαριστώ αν δεν έχεις καμία άλλη συνέπεια από τις δηλώσεις σου αυτές. Γιατί το ζεύγος Carter ως γνωστόν, δεν αστειεύεται!

beyonce-and-jay-z e164e

Διαβάστε ακόμη:

Η Uma Thurman εξομολογείται την τραυματική εμπειρία που έχει στοιχειώσει τη ζωή της

Βρήκε τον (κακό) εαυτό της! H Naomi Campbell θύμωσε με φωτογράφο και δείτε τι του έκανε!

H Βlake Lively για πρώτη φορά αγκαλιά με το μωρό της