Είναι η Tori Spelling και ο Dean McDermott οι χειρότεροι γονείς ever; Δείτε τι έκαναν

Γωγώ Φούντα
Είναι η Tori Spelling και ο Dean McDermott οι χειρότεροι γονείς ever; Δείτε τι έκαναν

Τα συμπεράσματα δικά σας

Γονείς εκεί έξω, που είστε τόσο αθώοι και νομίζετε ότι διασκέδαση για τα παιδιά σας, είναι να τα πάτε στο λούνα παρκ, σε παιδικό θέατρο ή σε παιδική χαρά! Πλανάσθε πλάνην οικτρά, γιατί υπάρχουν 2 διάσημοι οι γονείς, οι οποίοι παραδίδουν μαθήματα ζωής με τον τρόπο που διαχειρίζονται την ανατροφή των νηπίων τους.

Tori-Spelling-Dean-McDermott-UFC-Staples-1 da0af

Ξεχάστε όσα ξέρατε. Αν έχετε ένα 8χρονο, που θέλει να ξεσκάσει, να το πάτε σε αγώνες... πάλης! Αν είναι και μέσα σε κλουβιά ακόμα καλύτερα! Αυτό έκαναν οι απόλυτοι-με την κακή έννοια- γονείς του Hollywood, Tori Spelling και Dean McDermott οι οποίοι αποφάσισαν να περάσουν μία όμορφη βραδιά με τα 2 μεγαλύτερα παιδιά τους, Stella (6 ετών) και Liam (7 ετών), τα μικρότερα έμειναν στο σπίτι, ευτυχώς.

Tori-Spelling-Dean-McDermott-UFC-Staples-3 8bdd5

Και πού πηγαίνει η μέση οικογένεια με τα παιδάκια της για να διασκεδάσει; Μα φυσικά να δει... ξύλο! Και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα ανάμεσα σε 2 πρωταθλήτριες. Μάλιστα, ο μπαμπάς Dean, εμφανίστηκε εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα, πατατάκια, αναψυκτικά κτλ, για να μη λείψει τίποτα σε κανέναν! Ξέρετε τι είναι να αναγκαστούν να σηκωθούν και να χάσουν κανά κροσέ;

Tori-Spelling-Dean-McDermott-UFC-Staples-6 b5d24

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, το διάσημο ζευγάρι δέχτηκε αμέτρητα αρνητικά σχόλια, ενώ κάποιοι δε δίστασαν να τους αναδείξουν στους χειρότερους γονείς του Hollywood. Δε συμφωνούμε βέβαια απόλυτα. Θεωρούμε ότι γενικότερα στη showbiz υπάρχουν και πολύ χειρότερα παραδείγματα. Αλλά οφείλουμε να τους αναγνωρίσουμε, ότι μέχρι στιγμής τα πηγαίνουν εξαιρετικά! Λίγο ακόμα και θα αγγίξουν κορυφή.

Διαβάστε ακόμη:

Σε κίνδυνο η υγεία της Amal Alamuddin; Γιατί το Hollywood την «καταστρέφει» σιγά-σιγά;

Συγχαρητήρια: Η φωτογραφία της χωρίς ρετούς και το μήνυμά της που εκθέτει τις άλλες stars

Τώρα τι έχουν να πουν; Η πρώτη φωτογραφία του πιο hot ζευγαριού στο Ηollywood