Νέο καυτό ειδύλλιο στο Hollywood: Ποιοι δύο superstars τα έχουν κάνει… μαντάρα;

Νέο καυτό ειδύλλιο στο Hollywood: Ποιοι δύο superstars τα έχουν κάνει… μαντάρα;

Φλέρταραν δίχως αύριο, παρόλο που ο διάσημος τραγουδιστής έχει... κοπέλα!

Τα μπερδέματα στο μακρινό Hollywood δεν έχουν... σταματημό. Οι stars δεν κάθονται στιγμή ήσυχοι. Χωρίζουν, τα ξαναβρίσκουν και πάλι χωρίζουν. Όσο για το ενδιάμεσο της σχέσης τους; Ε, τότε φροντίζουν να φλερτάρουν και να «ζουν τη ζωή τους». Λίγοι είναι αυτοί που παραμένουν πιστοί στο έτερον ήμισύ τους και δε δίνουν κανένα δικαίωμα.

Στη λίστα αυτή δε μπορούμε φυσικά να εντάξουμε τον Calvin Harris. O διάσημος τραγουδιστής και παραγωγός παρόλο που είναι σε σχέση με την Aarika Wolf, δε δίστασε να φλερτάρει δημοσίως την... Taylor Swift!

taylor-swift-and-calvin-harris 1d4b6

Ναι, καλά διαβάσατε. Τα δύο πιτσουνάκια ήρθαν αρκετά κοντά στο party που διοργανώθηκε μετά τα Brit Awards την περασμένη Τετάρτη, στο Λονδίνο. Οι δυο τους δε σταμάτησαν να μιλούν όλο το βράδυ, να χορεύουν και να ανταλλάσουν χάδια. Σύμφωνα με το Heat Magazine, οι δύο stars έφυγαν χεράκι-χεράκι από το party.


Την επόμενη ημέρα βέβαια η Taylor πέταξε για το Los Angeles και ο Calvin για την αγκαλιά της καλής του. Αχ και πάλι αχ! Για να δούμε... Θα υπάρξει καμιά εξέλιξη σε αυτό το ειδύλλιο ή ήταν ένα απλό φλερτ;

Διαβάστε ακόμα

Το μεγάλο «φάουλ» της Victoria Beckham: Tι έκανε και ξεσήκωσε αντιδράσεις;

«H Μadonna είναι πολύ δύσκολη».O Armani κατηγορεί τη star ότι τον αγνόησε & για αυτό έπεσε