Σωστή... κυρία: Δείτε πώς είναι σήμερα η κορούλα του αδικοχαμένου Heath Ledger!

Σωστή... κυρία: Δείτε πώς είναι σήμερα η κορούλα του αδικοχαμένου Heath Ledger!

Έχει μεγαλώσει πολύ και μοιάζει στον πατέρα της

Στις 22 Ιανουαρίου του 2008 το αστέρι του Heath Ledger έσβησε για πάντα, σκορπώντας τη θλίψη. Ο αδικοχαμένος star έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών αφήνοντας πίσω του το έργο του (έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες ταινίες) καθώς και την δίχρονη τότε κορούλα του Matilda, την οποία και απέκτησε μαζί με την Michelle Williams.


Η μικρούλα έχει μεγαλώσει και έχει γίνει σωστή κυρία! Όσο περνούν τα χρόνια μοιάζει ακόμη περισσότερο στον πατέρα της. Στο πλευρό της είναι διαρκώς η Michelle, η οποία της έχει τρελή αδυναμία. Μαμά και κόρη περνούν άφθονο χρόνο μαζί, βολτάροντας στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

michelle-williams-matilda-ledger-nyc-01 d0675


Η Williams μεταξύ άλλων μίλησε στο περιοδικό Elle για τη μητρότητα και πώς αυτή την έχει επηρεάσει. Η όμορφη ηθοποιός, λοιπόν, τόνισε πως ανατρέφει την κόρη της πολύ καλύτερα όσο δεν... εργάζεται. Δεν ξεχνά τίποτα και τα έχει όλα καλά περιποιημένα. Το να προσπαθεί να είναι τέλεια ως μαμά αλλά και ως ηθοποιός είναι πραγματικά εξουθενωτικό.

michelle-williams-matilda-ledger-nyc-04 1c753


Μπράβο έχουμε να της πούμε, καθώς με αυτόν τον τρόπο δείχνει πως η κόρη της είναι η προτεραιότητά της. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την πρόσφατη βόλτα της με την 9χρονη Matilda στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Τι του έκανε πια; Η δήλωση του George Clooney για την Amal που μας άφησε άφωνους

Νέο καυτό ειδύλλιο στο Hollywood: Ποιοι δύο superstars τα έχουν κάνει... μαντάρα;