Το αντέχετε; Δείτε ποια 51χρονη star έχει ΑΥΤΟ το σώμα και πιστέψτε στα θαύματα της φύσης!

Το αντέχετε; Δείτε ποια 51χρονη star έχει ΑΥΤΟ το σώμα και πιστέψτε στα θαύματα της φύσης!

Βonus για εσάς: Η star αποκάλυψε και σας παρουσιάζουμε τα μυστικά ευεξία της!

rs 634x634-150304164536-600.elle-macpherson-bikini-body 334a4
B-u-4mpVEAAr13H 9f538

Το ότι την αποκαλούσαν Το Σώμα από την πρώτη στιγμή, που περπάτησε στις πασαρέλες το γνωρίζαμε... Το ότι διάθετε τις τελειότερες αναλογίες στον θαυμαστό χώρο του modelling επίσης! Το ότι στα 51 της χρόνια δεν θα άλλαζε τίποτα στην ζηλευτή σιλουέτα της δεν το υποψιαζόμασταν και θα έπρεπε να το βλέπαμε με τα ίδια μας τα μάτια για να το πιστέψουμε...

Και η Elle MacPherson μας το έδειξε και μας έπεισε...
Η 51χρονη καλλονή από την Αυστραλία έκανε ακόμη μία φωτογράφιση για το περιοδικό Harper's Bazaar (στο αγαπημένο concept με μαγιό - σε παραλία) και απέδειξε με κάθε τρόπο πως διατηρεί σε άψογη φόρμα το καλογυμνασμένο σώμα της.

H πανέμορφη MacPherson φορώντας ένα μαύρο μπικίνι κάθεται στα γόνατα μέσα στη θάλασσα και ο φακός αιχμαλωτίζει τις αναλογίες της.


"Στα 40 μου άρχισα να δίνω σημασία στην υγεία και ευεξία του σώματος. Σταμάτησα να πίνω και να παίρνω φάρμακα και προσπάθησα να καθαρίσω τον οργανισμό μου. Όταν έγινα 50 ετών δεν ένιωσα ούτε συναισθηματικό βάρος, ούτε σωματικό. Είπα καλύτερα να βρω τον εαυτό μου πριν γίνω 50... ήθελα να ξαναγεννηθώ".

Και όπως βλέπετε τα κατάφερε!

Ακόμη μία φωτογραφία από το backstage της φωτογράφισης που μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram.


Διαβάστε ακόμη:


Αν οι φήμες ισχύουν, μιλάμε για το πιο αναπάντεχο celebrity διαζύγιο της χρονιάς