«Μη με αποκαλείτε χοντρή»: Η star ξεσπά δημοσίως και απαντά στο ρατσισμό που δέχεται!

«Μη με αποκαλείτε χοντρή»: Η star ξεσπά δημοσίως και απαντά στο ρατσισμό που δέχεται!

Εμείς φυσικά είμαστε με το μέρος της

Μάχη με τα κιλά. Όλες μας έστω μια φορά στη ζωή μας έχουμε κοντραριστεί με τη ζυγαριά μας. Δίαιτες, γυμναστήρια, αδυνατιστικά προϊόντα... έχουμε βάλει κάθε μέσο για να καταφέρουμε να πετύχουμε το σκοπό μας. Μήπως τελικά το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας και απλώς να τον φροντίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε;


Δυστυχώς οι stars στο Hollywood δεν αποτελούν και το καλύτερο παράδειγμα προς... μίμησην! Ακολουθούν εξαντλητικές δίαιτες, πολύ απαιτητικά προγράμματα γυμναστικής και φυσικά ξοδεύουν μεγάλα ποσά σε περιποιήσεις και πλαστικές επεμβάσεις. Η πίεση που βιώνουν είναι τεράστια, καθώς πρέπει πάντα να είναι τέλειες.


Λίγες είναι οι διάσημες κυρίες που έχουν πάει κόντρα σε αυτό το σύστημα. Μία από αυτές είναι και η Kelly Clarkson. Τον περασμένο Ιούνιο, η γλυκιά τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο την κορούλα της River και από τότε κουβαλά πάνω της μερικά παραπανίσια κιλά. Η ίδια δε δείχνει να νοιάζεται για αυτό, παρόλα αυτά άλλες κυρίες σχολιάζουν χωρίς έλεος τα παραπανίσια της κιλά. Τρανταχτό παράδειγμα η δημοσιογράφος και κριτικός Katie Hopkins που την ξεφτίλισε δημοσίως.

459205692-630x420 8ad4d


Σειρά της Kelly, λοιπόν, να μιλήσει. Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο OK! Magazine και έκλεισε στόματα. Όπως θα δείτε και στο εξώφυλλο, η Clarkson ζήτησε να μην την αποκαλούν χοντρή, καθώς της αρέσει όπως ακριβώς δείχνει και δε θέλει να μπει σε διαδικασία δίαιτας. Επιπλέον, τόνισε πως ο σύζυγός της Brandon Blackstock, τη βρίσκει κούκλα. Όσο για τη σεξουαλική τους ζωή; Συνεχίζει να είναι απίστευτη!

kelly-clarkson-3 2ae5e

Τα είπε και ηρέμησε. Εμείς Kelly είμαστε με το μέρος σου (αν μας ρωτάς)!

Διαβάστε ακόμα

Αν οι φήμες ισχύουν, μιλάμε για το πιο αναπάντεχο celebrity διαζύγιο της χρονιάς

Η Victoria Beckham σε κατάσταση εκτάκτου... ανάγκης: Οι φωτογραφίες που την τάραξαν