Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: Οι σταρς που ερωτεύτηκαν και μάλιστα με... διαφορά

Ερμιόνη Σαρρή
Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: Οι σταρς που ερωτεύτηκαν και μάλιστα με... διαφορά

Διάσημες celebrities που ερωτεύτηκαν μικρότερους άντρες

Όταν ένας άντρας και μία γυναίκα ερωτεύονται, η ηλικία παίζει δευτερεύοντα ρόλο. Ο ένας μαγνητίζεται από τον άλλο και τα χρόνια που τους χωρίζουν είναι και η μόνη διαφορά που εντοπίζεται μεταξύ τους.

Εδώ και χρόνια έχουμε εντοπίσει πολλές celebrities, οι οποίες βρήκαν τον έρωτα στα μάτια ενός μικρότερου άντρα και το έζησαν ως το τέλος. Εντάξει, μπορεί αυτό να ήταν... άδοξο, αλλά δε σημαίνει πως δεν ήταν και ένας μεγάλος έρωτας.

Mariah Carey και Nick Cannon

Mariah-Carey-Nick-Cannon 6c5a4

Ένας γάμος που έσβησε μαζί με το 2014 και βρήκε την τραγουδίστρια σε πολύ άσχημη κατάσταση. Τα δέκα χρόνια διαφοράς τους δεν κατάφεραν να εξατμιστούν και οι δυο τους εδώ και μερικούς μήνες κοιμούνται σε διαφορετικά σπίτια. Ένας έρωτας μεγάλος και ένας γάμος που έμεινε στην ιστορία.

Madonna και Timor Steffens

Madonna-Timor-Steffens f3aec

Εντάξει, τα λόγια όταν μιλάμε για τις σχέσεις της τραγουδίστριας είναι περιττά. Ο χωρισμός της από τον κατά 29 χρόνια μικρότερό της Timor Steffens υπολογίζεται στον Αύγουστο της περασμένης χρονιάς. Γενικώς βέβαια η Madonna έχει μία ιδιαίτερη εκτίμηση στους νεαρούς άντρες και μέχρι στιγμής έχει μείνει πιστή στην προτίμησή της αυτή.

Jennifer Aniston και John Mayer

Jennifer-Aniston-John-Mayer c37a3

Μπορεί τώρα να είναι φουλ ερωτευμένη με τον Justin Theroux, αλλά η Jennifer Aniston υπήρξε ζευγάρι με τον μουσικό John Mayer ακόμη και αν αυτός ήταν οχτώ χρόνια μικρότερός της.

Shakira και Gerard Piqué

Shakira-Gerard-Piqué 1f9e9

Η τραγουδίστρια τον περνάει δέκα χρόνια και όχι απλώς τα έχουν βρει οι δυο τους, αλλά πριν από λίγο καιρό καλωσόρισαν και το δεύτερο καρπό του έρωτά τους. Ποιος είπε, λοιπόν, πως οι μικρότεροι άντρες δεν μπορούν να σταθούν αντάξια στο πλευρό μίας μεγαλύτερης γυναίκας;

Cameron Diaz και Justin Timberlake

Cameron-Diaz-Justin-Timberlake 480af

Πριν από την Britney Spears, στη ζωή του τραγουδιστή υπήρχε η νιόπατρη και η κάπως μεγαλύτερή του Cameron Diaz. Μία σχέση που δεν άντεξε, αφού όπως έδειξε το μέλλον τους, το άλλο τους μισό κρυβόταν κάπου αλλού.

Demi Moore και Ashton Kutcher

Demi-Moore-Ashton-Kutcher fb52d

Ένας έρωτας μεγάλος που δεν κοίταξε τα δεκαπέντε χρόνια που υπήρχαν ανάμεσά του. Η ηθοποιός δυσκολεύτηκε αρκετά να ξεπεράσει το χωρισμό τους (ενώ βρίσκεται και πάλι στην αγκαλιά ενός μικρότερου άντρα) και ο Ashton είναι πλέον... μπαμπάς.

Sandra Bullock και Ryan Gosling

Sandra-Bullock-Ryan-Gosling 35734

Πάνε χρόνια που οι δύο ηθοποιοί... έβγαιναν. Κατάφεραν να μείνουν περίπου δύο χρόνια μαζί, αλλά τελικά άλλο ένα άδοξο τέλος καταγράφτηκε στις σχέσεις της showbiz. Ομολογούμε, πως δεν είχαμε καταλάβει πως η Sandra Bullock είχε γεννηθεί 16 χρόνια πριν από τον Ryan.

Διαβάστε ακόμα:

Μαντέψτε γιατί η Beyoncé είναι τόσο απαραίτητη στη ζωή της Gwyneth Paltrow

Ποια Jennifer Aniston; Ο πατέρας της Angelina Jolie βάζει τα πράγματα στη θέση τους!